Sensitive Green Tea Rakkräm i gruppen Rakning / Kräm, tvål & lödder / Rakkräm hos Sliqhaq AB (400411)
Sensitive Green Tea Rakkräm
Sensitive Green Tea Rakkräm
Proraso

Sensitive Green Tea Rakkräm

79 kr
 
Artnr: 400411
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
  • Produktinformation
    • Proraso Sensitive Green Tea är en rakkräm framtagen för känslig hud. Lugnande och anti-bakteriella egenskaper från grönt te. Ger ett tjockt och rikt lödder som mjukar upp skägget bra. Använd en rakborste för maximal löddereffekt.

      Volym
      150 ml


    • Leverans och frakt
    • Lagersaldo:
      Leveranstid:

    omdömen

    3 omdömen
    Jeff 2019-06-03

    Lätt att få upp ett tjockt och fint lödder som ger bra glid. Den doftar gott och lagom mycket. Den torkar inte heller ut på huden medans jag håller på och rakar mig, som en del andra krämer hinner göra (rakar skallen med säkerhetshyvel och är nybörjar på det, så det tar sin lilla tid...).

    Michael 2017-02-13

    Ännu en kanon produkt från Proraso, använd denna om du har tendens att få rakbränna . Väldigt mild och skön. lätt att få till tjockt och bra lödder, toppennöjd

    Björn 2016-01-07

    Bra och mildare doft på denna jämfört med den gröna från proraso, dock fortfarande en frisk, lite svalkande känsla med en hint av mentol, så dom som inte gillar det bör heller inte köpa denna. Annars en fantastiskt bra rakkräm tycker jag som även gillar den gröna, väldigt lätt och fräsch doft på denna.

    Visa fler

    Skrivet om Sensitive Green Tea Rakkräm

    Känslig hud vid rakning

    Känslig hud vid rakning

    Många upplever att de har känslig hy vid rakning. Men faktum är att det ibland beror på andra saker som vilka produkter eller verktyg du använder när du rakar dig. Det finns alltid saker att tänka på för dig som upplever känslig hy vid rakning. Läs mer

    Se fler varor

    Andra köpte även

    Trygg e-handel
    prisjakt
    Pricerunner
    Svea