Jungmeister Rakkniv 7/8 i gruppen Rakning / Rakkniv hos Sliqhaq AB (1087)
Jungmeister Rakkniv 7/8
Jungmeister Rakkniv 7/8
Jungmeister Rakkniv 7/8
Jungmeister Rakkniv 7/8
Wacker Rasiermesser

Jungmeister Rakkniv 7/8

2295 kr
 
Artnr: 1087
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
  • Produktinformation
    • Wacker Rasiermesser Jungmeister Rakkniv 7/8 är en snygg rakniv med full hollow ground 1/1 och med skalor gjorda av buffelhorn. Ryggen är vacker graverad och rakkniven ligger tungt och skönt i handen.

      Wacker använder både syntetiska och naturliga japanska vattenstenar i slipningsprocessen. Slipstenar runt 5000-6000 grit sätter eggen medan 12000 grit stenar polerar rakkninvens egg. Till sist poleras rakkniven med extra fin diamanpasta (100 000) på läder innan den striglas endast på rent läder.  

       

    • Leverans och frakt
    • Lagersaldo:
      Leveranstid:

    omdömen

    1 omdömen
    Martin 2019-07-13

    Bra tyngd och känsla. Sämre finish än förväntat jämfört med fotona. Även kvalitetskänslan lägre än förväntat. Bl.a var inte bladet centrerat i skollorna så det tog emot i ena sidan vid ihopfällning samt att niten var för lös så bladet stannade inte uppe. Ej rakklar. Måste slipas upp innan användning men det behöver de flesta knivar. Överlag känns det som en massproducerad kniv och inte det hantverk som den beskrivs som.

    Visa fler

    Skrivet om Jungmeister Rakkniv 7/8

    Lär dig raka med rakkniv

    Lär dig raka med rakkniv

    Många drömmer om att kunna raka sig med kniv precis som man i alla tider rakat sig. Det kan kännas svårt att veta var du ska börja. Här har vi en guide som på ett enkelt sätt visar hur du kan komma igång att lära dig konsten att raka dig med rakkniv. Läs mer
    Rakknivens grunder

    Rakknivens grunder

    Rakkniven är en kniv med en specialslipad klinga. Ända sedan urminnes tider har människor rakat sig med rakkniv och det är en speciell känsla att känna den skarpa eggen mot kinden. Lär dig mer om rakknivar i olika prisklasser och rakknivens olika delar. Läs mer

    Se fler varor

    Andra köpte även

    Trygg e-handel
    prisjakt
    Pricerunner
    Svea