Svenska  English   |   SEK EUR
Varukorg

 

Solid Cologne

 Solid Cologne
SliqHaq Academy

Ett smidigt och smart sätt att ta med och applicera god parfym. Med en solid cologne (solid perfume) har du parfym i fast form. Doften har blandats med vax och olja. Du applicerar en solid cologne genom att stryka fingret mot parfymen och sen på huden. Lätt att applicera, dosera och att ta med. Läs här om parfymer i bagaget på resa.

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.
 

Parfym i bagaget på resan

En parfymflaska i resväskan är en stor risk man tar som resenär. Om flaskan går sönder kommer din goda parfym att förvandlas till en stinkbomb. Även om du har en parfym med doft du gillar, kommer dina kläder och allt annat du packat att bli dränkt i parfymdoft. Det är svårt att bli av med också, så mest troligt kommer du behöva kasta en del. Kan bli en dyrare resa än planerat.

Därför är det bra att hitta andra alternativ för att ta med sig parfym när man reser. Här kommer några tips för globetrotters.

  • välj en liten flaska (max 100 ml) som är okej att ta med i handbagaget istället för incheckat bagage på flyget. Visste du att man max får ta med sig 0,5 L parfym?
  • förpacka parfymflaskan i en hård ask som kan ta stötarna
  • välj en solid cologne, parfym i fast form

Lär dig mer om parfymer i vår guide om dofter och parfymer i Sliqhaq Academy.