Grecian 2000 Lotion i gruppen Hårvård / Hårfärg hos Sliqhaq AB (6009010)
Grecian 2000 Lotion
Grecian Formula

Grecian 2000 Lotion

99 kr
 
Artnr: 6009010
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
  • Produktinformation
    • Grecian 2000 Lotion har utgått som produkt och vi kan rekommendera Morgans Pomade Hair Darkening serie där det finns likvärdiga alternativ för att gradvis tona ditt hår mörkare. Det finns i sprayform, mousse, pomada och hårkräm. För att se dessa produkter, klicka här

      Har du börjat skönja gråa hårstrån och vill göra något för att motverka det? Grecian 2000 Lotion efterliknar kroppens egna färgpigment melanin. Ju äldre vi blir desto mindre melanin producerar kroppen. När pigmentnivån blir för låg börjar det synas i form av gråa hårstrån. Till slut blir håret alldeles vitt.

      Med Grecian 2000 Lotion får man omedelbar effekt och kan enkelt styra hur mycket färg man vill återföra till håret. Det styr du genom att bestämma hur mycket lotion du applicerar, men också hur länge, hur ofta och såklart var.

      Vill du ha kvar grått hår vid tinningarna kan du låta det området vara. Grecian Lotion kan användas av både män och kvinnor.

      Så applicerar du Grecian 2000

      Det är lätt att använda Grecian. Du använder det precis som ett hårvatten. Till skillnad från hårfärger behöver du inte hålla på och blanda något. Det kladdar inte och du kan använda det direkt med händerna utan handskar.

      Applicera dagligen i 2-3 veckor tills du fått tillbaka den färg du vill ha. För att behålla färgen använder du därefter Grecian lotion 1-2 ggr per vecka.

      Volym
      125 ml

    • Leverans och frakt
    • Lagersaldo:
      Leveranstid:

    omdömen

    8 omdömen
    2020-02-08

    Mycket bra produkt till ett rimligt pris och som fungerar bra.

    Ulf 2020-01-22

    Har använt denna produkt i över 10 år.
    Bra resultat med naturlig färg.

    Philitzer 2019-09-19

    Toppen bra! Luktar ok nu, inte så starkt som förr

    Visa fler

    Skrivet om Grecian 2000 Lotion

    Grått hår

    Grått hår

    Med åldern kommer grått hår och många män blir tunnhåriga på grund av håravfall. En del fasar över de gråa hårstråna medan andra åldras med värdighet och använder positivt laddade ord istället som silverfärgat hår och att man är en silverräv. Läs mer

    Tillbehör

    Andra köpte även

    Trygg e-handel
    prisjakt
    Pricerunner
    Svea