Klockbutik i Umeå

Academy Klockor

Klockbutik i Umeå

Att köpa en klocka är speciellt. Vi som jobbar på SLIQHAQ har ett starkt intresse för klockor i alla valörer. Det är tryggt att handla din klocka hos oss, oavsett om det är i vår butik i Umeå eller på nätet. Hos oss ska ni förvänta er hög nivå av kunskap och professionalitet. Vår urmakarmästare Per-Erik och urmakarverkstaden står alltid redo att serva er med det som ni önskar. Vi är inte längre bort än att ni kan nå oss.
Författare: Gustav Burman
Kanske är det ditt första klockköp eller ditt första klockköp över internet. Hos oss är det ingen skillnad om vi möts öga mot öga över disk i vår butik i Umeå eller om du handlar eller kommer i kontakt med oss på nätet eller över telefon. Vi hjälper dig att hitta rätt klocka för dig eller personen du vill köpa en klocka till.

När du handlar över oss som auktoriserade återförsäljare som vi är för exempelvis Seiko vet ni att vi har full uppbackning av Seiko både när det gäller support, garantier och reservdelar. Per-Erik Bylund som är vår urmakarmästare har mer än 30 års erfarenhet av urmakaryrket. När vi servar din klocka får vi originaldelar direkt från Seiko, Swatch Group - Tissot och Certina. 

Din trygghet är viktig för oss när du köper en klocka av oss i vår butik. SLIQHAQ är medlemmar i Sveriges Urmakareförbund och Urfackmännens Riskförbund.  Vi gillar och kan klockor. 

SLIQHAQ medlem i Sveriges UrmakareförbundEtt förbund med rötter sedan 1892
Sveriges Urmakareförbund har förenat urmakare och urmakerier ända sedan 1892.


Butik och urmakeri

En viktig gemensam nämnare för oss är kunskap. Det är på den vi bygger både vår klockbutik och urmakeri på. Vår urmakare har ett brett yrkeskunnande både som urmakare med mästarbrev, men också som urmakarlärare. Mästarbrevet är den högsta formella nivå du som urmakare kan nå i Sverige.

I vår komplettta urmakarverkstad kan vi undersöka och lyssna på din klocka och åtgärda, serva och underhålla både ur och urverk. Här ser ni våra urmakartjänster.

Per-Erik urmakare

Nå oss i klockbutiken, på mail eller telefon

Om ni finns i närheten, kom gärna in och besök oss i Umeå. Där kan du prata direkt med oss och även titta på vårt utbud av klassiska herrklockor och tillbehör. Men det går givetvis också bra att nå oss på mail eller telefon under kontorstider. Behöver du hjälp och råd kring köp av klocka eller funderingar kring någon urmakartjänst står vi gärna till förfogande.

För dig som har klockor som ett intresse delar vi samma passion. 

Urmakarservice och tjänster

Som butik och urmakeri utför vi service och reparationer av alla möjliga klockmärken. För Seiko, Tissot och Certina utför vi originalservice vilket betyder att vi har fullt support och uppbackning respektive märke kring reservdelar. Du kan antingen lämna in din klocka över disk eller skicka in den till oss spårbart och försäkrat. Vi skickar sedan tillbaka din klocka på samma trygga sätt som den kom. 

I vårt urmakeri har vi bred erfarenhet att skruva och serva vintageklockor. Men vi gör också mellanservice av Omega och andra exklusiva klockmärken.

Hos SLIQHAQ kan du fixa nytt klockarmband eller byta batteri på din befintliga klocka. Vi har proffsbatterier som ger klockan bästa förutsättningar. Om du inte kan komma till butiken så går det utmärkt att skicka in klockan till oss för batteribyte.

Byta klockbatteri
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea