Matcha din Apple-Watch med rätt klockarmband

Academy Livsstil Academy Klockor

Matcha din Apple-Watch med rätt klockarmband

Smartklockorna är fantastiska verktyg i vardagen. Med rätt armband till din Apple Watch passar den för rätt tillfälle. Med Hirsch adapter för Apple Watch tillsammans med den smarta quick release-låsningen byter du snabbt armband utan verktyg. Läs mer om hur du kan matcha rätt armband till din klocka!
Författare: Gustav Burman

Hur fungerar det att byta band?

Apple Watch har en enkel mekanism som du kan snabbt byta band på din smartklocka. Det är antingen 40 mm eller 44 mm. 

Hirsch har en adapter som gör att du kan ansluta alla tänkbara klockarmband, natoband och läderband till din smartklocka. Dessa kommer med vanliga bandstift som du kan med ett bandstiftverktyg peta bort.

Tre olika alternativ i krom, svart och roseguld
Adaptern sätter tonen och armbandet fulländar looken! Släpp lös fantasin och prova dig fram. Det är enkelt att byta band med Hirsch quick release-systemet där du slipper verktyg för att switcha band. 

Adapter i krom, svart eller roséguldDen adapter med 40 mm infästning passar till alla våra klockarmband med 20 mm bredd.

Adaptern med 44 mm infästning passar tillsammans med alla våra klockarbmand med 22 mm bredd

Video från Hirsch hur du byter olika klockarmband på din smartklockaBrunt tema på din smartklocka

Brunt tema på din applewatch
En smartklocka behöver inte se stel och tråkigt ut. Med ett snyggt läderband i brunt får du en skön och behaglig känsla. En perfekt kombination mellan natur och teknik. 

Smartklocka utomhus i luften
En vintageinspirerad look på armbandet skapar en spännande kontraskt till den fullmatade apple watch med all ny och härlig teknik. Rosé och ljus stil

Ljus stil och roséguld
Den roséfärgade versionen skapar möjligheter mot den ljusa hållet. Notera hur tajt och snyggt armbandet fäster mot klockan.

Alternativ i rosé för apple watch
Antingen matchar du och följer tonen eller bryter du av med adaptern. Valet är ditt. Släpp lös kreativiteten och prova dig fram.
Formell look

Sportig och maskulin stin
Det formella behöver inte vara tråkigt. Varför inte testa dig fram med exklusiva material som alligator eller krokodil? Ett svart klockarmband i kalvskin och en söm i ljus tråd är både sober, sportig och diskret på samma gång. 

Sportigt och funktionellt

Sportar på gymmet med rep
Hirsch performance serie har en bas och insida av gummi-silikon som både ventilerar och transporterar bort fukt. Perfekt när du är på gymmet och tränar eller ute och rör på dig. 

Sportig stil med klocka och hopprep

Släpp lös färgerna med din apple watch

Blått och svart med din smartklocka
Färg är ett effektivt sätt att skapa känsla och action! Låt färgen flöda och lyfta looken på din smarta klocka.


Natoband till din smartwatch

Natoband i blått, vitt och röd färg
Natobanden trär du enkelt in mellan bandstiften och adaptern som du såg i videon ovan. Ett band i tyg eller nylon är fräsch, skönt och luftigt att bära.

Här hittar du alla våra 20 mm och 22 mm natoband.
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea