Alum Block i gruppen Rakning / Rakproblem / Alunstift & Alunsten hos Sliqhaq AB (1001-AB)
Alum Block
Nõberu of Sweden

Alum Block

159 kr
 
Artnr: 1001-AB
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Det är lätt hänt att man vid rakning får små sår. Då är det bra att ha en alunsten till hands. Alum Block är en 110 grams sten med 100% Potassium Alum.

   Användning
   Fukta stenen lätt och sätt den mot det sårade området. En lätt svidande känsla kan uppstå initialt, men den övergår ganska snabbt när blödningen stoppats.

   Vikt
   100 g

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  1 omdömen
  Joel 2018-03-13

  Blocket i sig är väldigt bra, däremot kom det i en omtålig och ganska krossad förpackning. Paketet från Sliqhaq var utmärkt förpackat, så detta måste ha skett innan produkten skickades till mig.

  Visa fler

  Skrivet om Alum Block

  Så stoppar du blödning med alun

  Så stoppar du blödning med alun

  Våtrakning kräver vassa verktyg för att vara effektiv och med det följer risken att man kan skära sig och börja blöda. Alla som rakar sig har nog råkat ut för det en eller flera gånger och det kan bero på fel handhavande, dåligt rakblad eller en oskarp rakkniv. Det finns många sätt som vi snabbt försöker stoppa blödningen på. En del tar papper, andra sätter små plåster över. Den som är riktigt rustad har en alunsten eller ett alunstift ståendes i badrumsskåpet och kan snabbt och effektivt stoppa blödningen. Men vad är egentligen alun och hur fungerar det? Läs mer

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea