Aluminum Mild Safety Razor 2.0 i gruppen Rakning / Rakhyvel / Säkerhetshyvel hos Sliqhaq AB (AL13MILDAIRCRAFT)
Aluminum Mild Safety Razor 2.0
Aluminum Mild Safety Razor 2.0
Aluminum Mild Safety Razor 2.0
Aluminum Mild Safety Razor 2.0
Aluminum Mild Safety Razor 2.0
Henson Shaving

Aluminum Mild Safety Razor 2.0

1099 kr
 
Artnr: AL13MILDAIRCRAFT
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Hensons AL13 är en skonsam säkerhetshyvel tillverkad av avancerat rymdaluminium. Produktionen sker i en dedikerad anläggning i Ontario, Kanada, där hyveln möter de höga kraven i AS9100-standarden, vilken är typisk för tillverkning av satellitdelar.

   Denna version av "Aluminum" har den milda inställnigen. Det finns också en version med ett mer aggressivt blad för de som föredrar det.
   • Väger endast 37 gram.
   • Miljövänlig.
   • Fast 30° bladvinkel.
   • Ergonomiskt handtag.
   • Tillverkad i Kanada.
   En vinkel på 30° anses optimal för en skonsam och effektiv rakning med säkerhetshyvlar. Hensons AL13 är specialdesignad för att uppnå denna vinkel genom att trycka bladet fast mot hyvelns kant och begränsa dess exponering. Detta garanterar den önskade vinkeln och minimerar risken för att bladet böjs under användning.

   Ett vanligt problem med säkerhetshyvlar är att bladet kan blockeras av hår och tvålrester, vilket kräver upprepade drag och kan irritera huden. Henson har adresserat detta genom att konstruera hyveln med stora kanaler i huvudet, vilket möjliggör ett fritt flöde av hår och raklödder. Detta minskar behovet av att skölja hyveln och gör varje drag effektivare. I vissa fall kan användare genomföra hela rakningen utan att behöva skölja hyveln överhuvudtaget.

   När du använder Hensons säkerhetshyvel, är det viktigt att se till att handtaget är ordentligt åtdraget. Ett löst handtag kan orsaka överexponering av bladet och påverka rakningsupplevelsen negativt. Ett lätt tryck mot huden rekommenderas, där bladets vinkel sköter det mesta av arbetet för att minska hudirritation.

   Vikt: 37g
   Handtagets längd: 96 mm

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  Skrivet om Aluminum Mild Safety Razor 2.0

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea