Munvård

Munvårdsprodukter från Pasta del Capitano 1905

Munvård

En god munvård leder till god munhygien, något som är viktigt för att må bra och känna sig fräsch. En god munhygien består av rena tänder, fria från plack och matrester. Tandköttet ska ha en rosa färg och inte göra ont när du borstar.

Om vi har ont i munnen eller har dålig andedräkt försämrar det vårt välbefinnande i det dagliga livet. Det vi behöver göra är att kontinuerligt se till att ha en god munvård.

Visa filter Dölj filter
Varumärke
1  2  3  4  5 Nästa »

Lyxiga munvårdsprodukter från kända varumärken

I vårt sortiment har vi valt kvalité och lyx som riktmärken där vi samlat massor av sköna tandkrämer och bra munskölj, som håller både din mun och andedräkt fräsch. Upptäck munvård från Pasta del Capitano 1905, Acca Kappa och Marvis från Italien. Vi säljer också bra läppbalsam mot torra läppar.

Skrivet om Munvård

Italienska lyxtandkrämer

Italienska lyxtandkrämer

Vad kan vara mindre glamoröst än att borsta sina tänder? Inte för en italienare! Där finns stilen med i varje steg och varje liten detalj i livet. Tre märken med lyxtandkrämer från italien. Acca Kappa, Marvis och Pasta de Capitano 1905. Vi testar, smakar och beskriver känslan och historien bakom dessa storheter. Läs mer
Whitening-tandkräm

Whitening-tandkräm

Leendet är det starkaste uttrycket vi har för att visa glädje. Våra tänder förändras genom åren och påverkas av både det vi äter och hur vi sköter dem. Vita tänder och ett vitt leende ligger högt uppe på mångas lista. Whiteningtandkrämer bidrar till att hålla dem vita och fräscha. Det finns olika typer av tandkrämer med whiteningeffekt. Nu ska vi kika närmare på hur de fungerar. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea