Läppbalsam

Svartvitt foto på mörhårig man med skägg

Lip balm

Sol, väder och vind kan göra dina läppar torra och att det bildas sprickor i den tunna huden. Använd ett bra läppbalsam för torra läppar för att hålla de fuktiga och mer motståndskraftiga. Är du ute mycket i solen? Välj då ett läppbalsam med solskyddsfaktor så håller du dina läppar i form och skyddar dem samtidigt från skadlig solstrålning.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Tips mot nariga läppar

Om läpparna spricker finns det bara en sak att göra. Skrubba bort de torra flagorna och smörja in läpparna med vårdande läppbalsam.

Börja med att fukta läpparna så att huden är mjuk innan du skrubbar. Massera läpparna med en läppskrubb. Se till att jobba försiktigt så att du inte skadar läpparna.

Skölj sedan läpparna och klappa de torra med en mjuk handduk. Smörj sedan rikligt med ett bra balsam för läppar. Upprepa hela proceduren varje morgon och kväll tills dina läppar har läkt.

Läppbalsam och läppsyl med solskydd

Huden kring våra läppar är både tunn och känslig. Bakom sitter blodkärl. När vi är utomhus i solen exponeras läpparna mot solstrålande. Därför finns det speciellt läppsyl och läppbalsam med inbygd solskyddsfaktor. Det skyddar huden och gör den mindre utsätt för skadliga solstrålar. 


Skrivet om Läppbalsam

Hudvård för män

Hudvård för män

Varje dag utsätts din hud för smuts, föroreningar, väder och vind. Även din rakning sliter på din hud och en torr inomhusmiljö. Därför är det viktigt att din hud blir ren och får den näringen den behöver. Genom att använda produkter som är anpassade efter din hudtyp som man så håller du din hud fräsch och hindrar för tidigt åldrande eller andra hudproblem. En enkel hudvårdsrutin är grunden i all hudvård för män. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea