Tandborste

Två lyxiga tandborstar i vinröd och naturvit färg

Tandborste

En bra tandborste är viktigt för att hålla munnen ren och fräsch. Tillsammans med en god och välsmakande tandkräm kan din tandborstning bli en daglig rutin du ser fram emot.

Vi säljer exklusiva, handgjorda tandborstar från Kent Brushes, enklare tandborstar med stilren design och borstar för dig med känsligt tandkött.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Vilken hårdhet på tandborsten ska jag välja?

Tänderna är i de allra flesta fall hårda i emaljer vilket gör att de tål att borstas och även det slipmedel som kan finnas i tandkrämen. Tandköttet är däremot känslig och där behöver du tänka på att borsta tänder med lätt hand och inte presse för hår. Det sliter dessutom på tandborsten mer än nödvändigt och gör att den relativt snart kommer börja spreta. Det innebär också att borsthuvudet kommer att närma sig tandköttsranden. 

Med rätt teknik kan du använda både en mjuk tandborste eller en hårdare. Upplever du att du klarar dig med en relativt mjuk tandborste, löper den alltid mindre risk att skada tanköttet eftersom stråna är mjukare. 

Är dyrare och lyxigare tandborstar bättre?

Som ni ser har SLIQHAQ valt att fokusera på lyxiga italienska varumärken med kvalitetstandborstar. Designelementet är starkt och tandborstarna gör sig snyggt i badrummet och badrumshyllen.

Tanborstarna från Acca Kappa, Pasta del Capitano 1905 och Marvis behöver inte nödvändigtvis vara bättre i sin funktion jämfört med tandborstar du hittar i daglivaruhandeln. Däremot signalerar de lyx och har en skön känsla både i formspråk och attribut. Det finns inget som hindrar dig att ha snygga italienska tandborstar framme för syns skull och att du bakom kulisserna har fler alternativ att välja bland.

Skrivet om Tandborste

Italienska lyxtandkrämer

Italienska lyxtandkrämer

Vad kan vara mindre glamoröst än att borsta sina tänder? Inte för en italienare! Där finns stilen med i varje steg och varje liten detalj i livet. Tre märken med lyxtandkrämer från italien. Acca Kappa, Marvis och Pasta de Capitano 1905. Vi testar, smakar och beskriver känslan och historien bakom dessa storheter. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea