Tandkrämer

Tandkrämstub från anrika Marvis Mint i Italien

Tandkrämer

En viktig del i en god munhygien är att borsta tänderna. Rekommendationen är att tandborstning ska göras morgon och kväll, dag ut och dag in. Det är en sysselsättning som för de allra flesta går på rutin och är ganska ospännande. Det finns tandkräm för män som gör tandborstningen lite mer spännande. Kolla in t.ex. Marvis tandkrämer med unika smaker som lakrits, kanel och ingefära. Eller Pasta del Capitano 1905 med sina tidlösa, eleganta och lyxiga tandkrämer.

Visa filter Dölj filter
Varumärke
1  2  3 Nästa »

Exklusiv tandkräm från anrika tandkrämsmakare

På samma sätt som vi äter med ögonen, borstar vi tänderna med smaken. Exklusiva tandkrämer som Marvis och Pasta del Capitano 1905 har smakupplevensen i fokus. Det finns inget som säger att inte tandborstningen med tandkräm ska behöva vara tråkig. 

Italien har länge varit ledande inom tandvård och det finns apotekarfamiljer med tradition i princip ner mot tusentalet efter Kristus. Pasta del Capitano 1905 är rekommenderad av italienska tandläkarförbundet. 

Är det då någon skillnad på dessa tandkrämer jämför med du hittar på din lokala matvarubutik? Ja, det är det. Kanske inte nödvändigtvis en bättre tandkräm sett ur ett tandvårdsperspektiv. Det finns många bra tandkrämer från de klassika tandkrämsmärkena. 

Marvis har lyckats otroligt bra med båda sina smaker och den krämiga konsistensen. Pasta del Capitano 1905 är ett starkt alternativ för tandvården och har patenterad teknologi bakom sina formulas. Acca Kappa har valt att sats på naturliga ingredienser och flourfria alternativ.

Och visst, utseendet är självklart i världsklass med sina retroinspirerade uttryck och förpackningar.

Skrivet om Tandkrämer

Italienska lyxtandkrämer

Italienska lyxtandkrämer

Vad kan vara mindre glamoröst än att borsta sina tänder? Inte för en italienare! Där finns stilen med i varje steg och varje liten detalj i livet. Tre märken med lyxtandkrämer från italien. Acca Kappa, Marvis och Pasta de Capitano 1905. Vi testar, smakar och beskriver känslan och historien bakom dessa storheter. Läs mer
Whitening-tandkräm

Whitening-tandkräm

Leendet är det starkaste uttrycket vi har för att visa glädje. Våra tänder förändras genom åren och påverkas av både det vi äter och hur vi sköter dem. Vita tänder och ett vitt leende ligger högt uppe på mångas lista. Whiteningtandkrämer bidrar till att hålla dem vita och fräscha. Det finns olika typer av tandkrämer med whiteningeffekt. Nu ska vi kika närmare på hur de fungerar. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea