Ögonkräm

Man som smörjer in kräm under ögonen

Ögonkräm

Huden runt ögonen är fyra gånger så tunn som resten av huden som täcker ditt ansikte. Därför behöver den extra behandling. Ögonkrämer stramar upp din hud lätt och motverkar påsar och mörka ringar under ögonen. Applicera ögoncremen genom att lätt klappa ut den under ögonen med ditt ringfinger. Överdosera inte, det kan göra din känsliga hud under ögonen röd och irriterad. Med en ögonkräm mot mörka ringar räddar du mornarna när du sovit lite och ser trött och sliten ut.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Använd ögonkrämer på detta sätt

Ögonkrämen kommer in direkt efter din ansiktstvätt när du torkat dig med en ren handduk. Om du använder en roll-on gel för ögonen låter du kulan löpa över huden kring ögonen. Ta sedan ringfingret och smörj försiktigt och dutta ut krämen för en jämn fördelning kring ögat. Ring fingret gör dig lätt på handen för den något känsliga och tunna huden under ögonen. Undvik att låta ögongelen komma i kontakt med ögat, då behöver du skölja med vatten. Håll en god marginal mot ögat när du applicerar ögonkrämen. 

Efter att du applicerat krämen för ögonen kan du gå vidare med eventuellt ansiktsserum för andra delar av ansiktet och eller din vanliga hudkräm. 

Tips: Förvara gärna din ögongel och ögonkräm i kylskåpet för att få en så avkylande effekt som möjligt och minska svullnad och påsar under ögonen. Dessutom håller alla hudvårdsprodukter bättre om de förvaras svalt. 

Skrivet om Ögonkräm

Hudvård för män

Hudvård för män

Varje dag utsätts din hud för smuts, föroreningar, väder och vind. Även din rakning sliter på din hud och en torr inomhusmiljö. Därför är det viktigt att din hud blir ren och får den näringen den behöver. Genom att använda produkter som är anpassade efter din hudtyp som man så håller du din hud fräsch och hindrar för tidigt åldrande eller andra hudproblem. En enkel hudvårdsrutin är grunden i all hudvård för män. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea