Smink för män

Mörkhårig man med skäggstubb och vårdat yttre

Smink för män

Självklart kan män sminka sig! Det finns tillfällen då vi snabbt och enkelt vill se fräschare och friskare ut. En tuff natt kanske gett dig mörka ringar under ögonen. Eller en finne har dykt upp mitt på näsan och du ska på ett viktigt möte.

Exempel på smink för män du då vill ha hemma är en concealer eller ett coverstick att täcka över det oönskade i ansiktet med. Lär dig mer här.

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Spot Fighter
219 kr
Köp!
Info
Rakspegel 1x/5x
299 kr
Köp!
Info
Powder Brush
129 kr
Köp!
Info

Naturlig sminkning och makeup för killar

Historiskt sett har män sminkat sig mer än kvinnor men idag har tjejer nästan total dominans. När killar sminkar sig finns ofta en grundinställning om att det inte får synas. Man vill försöka skapa en naturlig sminkning för att dölja eventuella skavanker.

Det killar oftast köper är concealers eller coversticks för att dölja till exempel finnar eller småskrap i ansiktet. Mörka ringar under ögonen gör att man ser trött ut och det är också vanligt att killar vill sminka över.

Sminkprodukterna som vi säljer är såklart inte enbart för killar utan används också flitigt av tjejer. Det vi valt att plocka in i sortimentet är helt enkelt bara det som vi ser efterfrågas av män.

Om du vill lära dig grunderna i makeup, ta då en titt på vår sminkguide för nybörjare i SLIQHAQ Academy. Där får du läsa om primers, foundation, verktyg och mycket annat.

Skrivet om Smink för män

Hudvård för män

Hudvård för män

Varje dag utsätts din hud för smuts, föroreningar, väder och vind. Även din rakning sliter på din hud och en torr inomhusmiljö. Därför är det viktigt att din hud blir ren och får den näringen den behöver. Genom att använda produkter som är anpassade efter din hudtyp som man så håller du din hud fräsch och hindrar för tidigt åldrande eller andra hudproblem. En enkel hudvårdsrutin är grunden i all hudvård för män. Läs mer
Sminkguide för nybörjare

Sminkguide för nybörjare

Människor har målat sig i alla tider men dock på olika sätt och med olika syften. De första som sminkade/målade sig var mest troligen männen, då för att avskräcka fiender och främmande grupper när de jagade föda. Soldater i krig har alltid målat sig, ibland för att synas och ibland för att inte synas, som ett kamouflage. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea