Solskydd

Sandstrand med människor som solar och umgås

Solskydd

Solljus är viktigt för människan och behövs för att hudcellerna ska bilda aktivt D-vitamin. Samtidigt kan solstrålar i för stor mängd vara farligt och orsaka hudcancer och göra att vår hud åldras i förtid. Därför behöver vi sola med försiktighet och skydda huden mot den starkaste solen.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Solskyddskräm med solskyddsfaktor (SPF)

Här hittar du solskyddsprodukter märkta med solskyddsfaktor (SPF). SPF är ett mått på solskyddsförmågan hos en solkräm. En SPF på 15 betyder att man kan vistas 15 ggr längre i solen än utan solskyddsmedel. Ju högre värde, desto mer skyddad är din hud mot skadliga solstrålar.Det bästa är att smörja in din solskyddskräm en halvtimme innan du ska gå ut i solen. Då hinner produkten reagera och verka med din hud.

Skrivet om Solskydd

Hudvård för män

Hudvård för män

Varje dag utsätts din hud för smuts, föroreningar, väder och vind. Även din rakning sliter på din hud och en torr inomhusmiljö. Därför är det viktigt att din hud blir ren och får den näringen den behöver. Genom att använda produkter som är anpassade efter din hudtyp som man så håller du din hud fräsch och hindrar för tidigt åldrande eller andra hudproblem. En enkel hudvårdsrutin är grunden i all hudvård för män. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna