Apothecary 87

Apothecary87

Apothecary87

Apothecary 87 Ltd startades av bartendern Sam Martin som en följd av hans intresse för att skapa den ultimata skäggoljan för sitt eget skägg. Efter många år med kliande och torrt skägg började han undersöka vad en bra skäggolja ska innehålla.

Sam skapade sitt eget grundrecept för skäggolja och började sälja den under varumärket Apothecary 87. Idag består sortimentet av många fler produkter, men alla är fortfarande framtagna ur ett rent själviskt intresse för att Sams eget skägg ska må så bra som möjligt.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper

Unik formula och doft från Apothecary87

Det som kännetecknar produkterna från Apothecary87 är att de har sin egna unika formula och doft. Välkomponerade produker som är förpackade på snyggast möjliga sätt. Rakoljan har en unik doft av sandelträ och vanilj och är utan tvekan en av de mest väldoftande oljorna på marknaden.

Skrivet om Apothecary 87

Så odlar du knävelborrar i din mustasch

Så odlar du knävelborrar i din mustasch

Det var på 1500- och 1600-talet som knävelborren gjorde sitt intåg i männens mustaschstilar. Ordet härstammar från tyskans Knäwelbart och betyder ungefär "tvärslå av skägg". Under vilda västern på 1800-talet i USA var knävelborren populär hos många cowboys. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea