Arock

Arock herraccessoarer man i vit skjorta

Arock

Arock är ett av de starkaste varumärkena i Norden för män bland herr accessoarer. Stilren design och skandinavisk stil när den är som bäst. Här hittar du Arocks snygga armband i läder och 316 rostfritt stål med olika coating. Klassiska klackringar och länkar.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper
30
JOHANNES Armband Svart- Guld
454 kr (649 kr)
Köp!
Info
30
TOM Guld Klackring
279 kr (399 kr)
30
SCOTT Small Halsband Blankt Stål
314 kr (449 kr)
Köp!
Info

Arock gör herraccessoarer av högsta kvalité

Arock producerar alla sina smycken i 316 stål. Det är en stålkvalité som också brukar gå under namnet kirurgiskt stål. Detta typ av stål klarar EU:s direktiv för produkter som kan vara lämplig för lång och tät kontakt med hud. 

Stål är ett starkt material och nästan outslitligt. De smyken som har en plättering som de som är guldfärgade eller är mörk/gun metal kan nötas och är lite känsligare. Om du vill fräscha upp din stålaccessoar använder du putsduk och putsmedel som är avsett för stål. Det går utmärkt att gravera på stålet i Arocks smycken. 

Arock smycken för män

Att bära ett smycke ska vara så skönt som möjligt. Lädret i accessoarerna är mjukt och följsamt. Tillverkat i 100 % äkta läder från italien. När ditt läderarmband är nytt är det en aning styvt, edan formar det sig mjukt runt din handled. Armbanden med kulor har ett mjuk strech i sig som gör att den sitter fast snyggt på din handled. 

Det är inte sälsynt att hitta gnistrande kristaller i Swarovski och Cubic Zirconer eller stenar som tigeröga, emperor och vulkanstenar i Arocks smyckesserie för män.

Finishen är hög på både stål, stenar och läder. Detta tillsammans med den stilrena formen och designen har gjort Arock till det varumärke det är i norden idag. Idag finns Arock i mer än 180 butiker i Norden. Prova du med!

Skrivet om Arock

Inspiration för herrsmycken

Inspiration för herrsmycken

Hitta inspiration för ditt köp av smycken för män! Kanske är det ett herrsmycke till dig själv eller någon som du känner eller står nära. Kolla in tipsen här! Läs mer
Att bära klackring

Att bära klackring

Klackringen är en klassisk ring med anor lång tillbaka i tiden. Den platta ytan skiljer sig från den traditionella vigsel- eller förlovningsringen. En klackring kan både bäras till vardag eller fest. Kan både vara slät eller ha både gravyr, infäst sten eller med vapensköldar av olika slag. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea