Babyliss Pro

Babyliss Pro

Babyliss Pro

Med över 50 år av erfarenhet och produktutveckling var BaByliss ett märke vi som återförsäljare i Sverige länge velat ha i vårt sortiment. De är marknadsledande inom hår- och skönhetsprodukter. Deras hårtorkar, plattänger, rakapparater och skäggtrimmers används av många världen över.

Flera divisioner i Babylisskoncernen

Inom företaget BaByliss Paris finns det flera olika varumärken med fokus på lite olika målgrupper. BaByliss For Men riktar sig till män och rymmer produkter som skäggtrimmers, hårtrimmers och hårklippare. BaByliss PRO vänder sig till professionella hårsalonger och har produkter med extra hög kvalité och som ska klara lite tuffare krav.

Klippmaskiner och hårtrimmers från Babyliss Pro

Babyliss Pro har på senare år gjort sig ett namn inom professionella hårklippare och hårtrimmer. Deras starka FX Clipper med att märkigt intryck och räfflat handtag är uppskattat för sitt kraftfulla maskinera och smidiga fade-spak. 

Både FX Clipper och FX Trimmer kommer i olika färger och utförande. FX Skeleton trimmer är en unik skelletontrimmer där du har hela bladet exponerat för att du ska kunna trimma obegränsat och kunna skapa linjer och konturer i både hår och i skägg. 

Babyliss Pro har också rakmaskin i form av Foil Shaver. Den är till för att klippa nära, precis som en rakapparat. Foil Shaver är till för att putsa upp i nacke och kring skägget. Spraya regelbundet din rakmaskin med rengörings och smörjspray från Babyliss Pro. 

Distanskammarna gör att du kan använda din FX Clipper till lite längre klippningar och frisyrer. Babyliss klippare är utmärkt att använda dagligen i salong eller för dig som vill ha en riktigt starkt och kompetent klippmaskin för hemmabruk. 

Bra att tänka på är att smörja och rengöra skäret regelbundet och undvika fuktiga miljöer. Då håller din klippmaskin och hårtrimmer länge och skäret går lätt och slits mindre.

Skrivet om Babyliss Pro

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea