Barber and Books

Barber and Books Stockholm produkter

Barber and Books

På Södermalm - Östgötagatan finns en av Stockholms finare barberarsalonger Barber and Books. Inspirerade av ett barbershop och bookstore koncpt i New York har Håkan och Catarina Ström skapat en unik miljö med böcker och barberarsalong.

Håkan har med mer än 30 år i branschen och med mästarbrev som frisör format konceptet och produkter av världsklass. Produkterna är tillverkade i Sverige och utvecklade av ledande kemister och barberare.

Barber and Books produktserier

Barberarprodukter av högsta kvalité från Södermalm - Stockholm

Håkan som har tillbringat större delen av sitt vuxna liv i frisörbranchen i olika positioner och har skapat en unik produktserie av högsta klass. Utvecklad tillsammans med kemister och tillsammans med sitt barberarteam. 

Produkterna innehåller högpresterande ingredienser för att du ska kunna få en mjuk och skonsam rakning, ett skönt och följsamt skägg samt kunna vårda ditt hår.

Håkan - Master Barber på Södermalm Stockholm
Håkan Ström Master Barber är känd och uppskattad i branschen. Barber and Books produkter finns också på NK i Stockholm och Göteborg där även Håkan brukar ge råd på plats någon gång i månaden. 


Toppresterande ingredienser i Barber and Books produkter
Team Barber and Books har satt sitt eget namn och sin egen yrkesstolhet bakom sitt varumärke och sina produkter. Inget har lämnats åt slumpen. Håkans mångåriga erfarenhet i branschen har varit viktigt för att ta fram det absolut bästa och mest ändamålsenliga produkterna. Sortimentet är tillverkat i Sverige.

Skrivet om Barber and Books

Barber and Books Rakningsprodukter

Barber and Books Rakningsprodukter

Barber and Books har tagit fram sina egen rakningsserie med ledande kemister och med sitt barberarteam. Här tar vi oss ann deras rakningsserie och testar den i härlig miljö, med vassa rakknivar och läckra rakborstar. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea