Barberare och herrfrisör i Umeå

SLIQHAQ Barber / Shop har som barberare och herrfrisör i Umeå ett heltäckande utbud av klippning, traditionell våtrakning, skägg- och hudvårdsbehandlingar. Förutom hårfrisör finns även vårt stora sortiment med 3000 artiklar inom manlig skönhet. Just nu har vi ingen barbare på plats. 

Få en skön och avkopplande behandling i vår engelskinspirerade miljö i vår hårsalong på Björnvägen 11, Umeå.

Välj bland olika hårklippningar, våtrakning med kniv och skäggtrimning. Ansiktsmask, touch up, hårinpackningar och hårmassage, hot beard oil treatment är några axplock ur vår behandlingsmeny.

Foto av Master Barber Alex i vår barberarsalong. Född och uppväxt på Cuba och bott i Sverige i 13 år.Se bilder från frisörsalongen på sociala medier

Kolla in vår Instagram där vi lägger upp bilder från salongen och butiken. På vår Facebook kan du recensera ditt besök och hitta information om SLIQHAQ Barber / Shop.

SLIQHAQ Barber shop instagram
På vår Instagram och Facebook hittar du bilder, information och inspiration från vår Barber / Shop.


Hitta till vår frisörsalong och barbershop

SLIQHAQ Barber / Shop ligger på andra våningen till höger efter rulltrappen i Affärshuset på Mariedal, Björnvägen 11 i Umeå.

Åker du buss tar du 1:an, 2:an eller 5:ans linje. 5:an stannar utanför Affärshuset på Mariedal längs Björnvägen, med linje 1 eller 2 är det hållplats Fogvägen med 3 minuters promenadavstånd som gäller.

Från Umeå Universitet är det ca 10 minuters cykling över ängarna förbi Mariehem till SLIQHAQ.

Varmt välkommen till hårfrisör, barberare och butiken SLIQHAQ Barber / Shop på Björnvägen 11 i Umeå, stora Birk Handelsområde (Ersboda/Mariedal).

Öppettider
Vardagar 10-18
Helgdagar stängtTill vår frisörsalong kommer många olika kunder för att underhålla sin frisyr, klippa en helt ny eller för att hålla skägget i trim. Män i olika åldrar från unga killar till äldre herrar. Gentlemen, misters, juniors, skäggprydda eller slätrakade väljer oss för olika typer av behandlingar. Vi har just nu inte drop in i vår barbershop men kolla i kalendern för att hitta och boka en ledig klipptid. I butiken handlar du allt från billiga förbrukningsartiklar till den dagliga skönhetsvården till exklusiva gift sets för speciella tillfällen.
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna