Baxter of California

Baxter of California

Baxter of California

Baxter of California har ända sedan 1965 försett mannen med hudvårdsprodukter av högsta nivå. De startade med en produkt, Super Shape, som var en hudkräm som skulle skydda mot havet och solen. Idag har Baxter of California ett brett utbud av professionella raknings och hudvårdsprodukter för män. Vi är en återförsäljare av deras produkter här i Sverige och du kan handla av oss online eller i vår butik.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper
1  2  Nästa»

Baxter of California är pionjärer inom hudvård för män

Baxter of California sedan 1965 har utan tvekan betytt mycket för den moderna amerikanska mannen när det kommer till den personliga hygienen och hudvården.

I en tid som präglats av optimism och framåtanda, trots ett kallt krig. På 1970-talet fanns en bred flora av allsköns hudvårdsprodukter, produkter för hår och rakning.

I början på 2000-talet kom en ny vind av barberarsalonger och gav energi in i de både prisbelönta och toppsäljande pomadorna. En renesans och ett uppsving som fått stor betydelse.

2015 fyllde Baxter of California 50 år och det är en pigg och alert 50 åring som uppfattas som både fräsch, tidslös och relevant för många män över världen idag.

Skrivet om Baxter of California

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea