Bulldog

Bulldog Skincare

Bulldog

Bulldog Skincare for men grundades av Simon Duffy och Rhodri Ferrier 2006 och är i dag ett välkänt varumärke och erkänt av många. Produkterna innehåller till största delen naturliga ingredienser och oljor som ger ett gott resultat. Bulldog testar inga produkter på djur och innehåller inga ingredienser från djurriket.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper

Bulldog ledande hudvårdsserie - Skincare for men

Alla Bulldogs produkter är fria från syntetiska doftämnen, parabener och sulfater som kan framkalla allergier. Idag är Bulldogs hudvårdserie en av de främsta på marknaden. Och de allra flesta män som använder hudvårdsprodukter har någon form av relation eller erfarenhet till Bulldogs hudvårdsfilosofi och produkter.

När det begav sig för grundarna att sluta sina jobb inom finansvärlden och starta upp Bulldog fanns det nästan inga alternativ som höll måttet menade de. Det var en av orsakerna som gjorde att de valde att fokusera på det naturliga och rena förpackat i en modern, fräsch men ändå maskulin framtoning.

Två kategorier av Bulldogs produkter

Bulldogs produkter är indelade i två kategorier, en för vanlig hud och en för känslig hud. Enkelt och rättfram. Precis som en bulldog ska vara – gör att det känns som både humor och allvar på samma gång. Varje artikel är fullproppade med nyttiga godsaker som aktiva och naturliga ingredienser och essentiella oljor. Go and get your bulldog!

Skrivet om Bulldog

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea