Bulldog

Bulldog Skincare

Bulldog

Bulldog Skincare for men grundades av Simon Duffy och Rhodri Ferrier 2006 och är i dag ett välkänt varumärke och erkänt av många. Produkterna innehåller till största delen naturliga ingredienser och oljor som ger ett gott resultat. Bulldog testar inga produkter på djur och innehåller inga ingredienser från djurriket.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper
26
Original Face Wash
73 kr (98 kr)
Köp!
Info
25
Oil Control Face Mask
112 kr (149 kr)
Köp!
Info
25
Age Defence Eye Roll-On
119 kr (159 kr)
Köp!
Info
25
Lemon & Bergamot Deodorant
104 kr (139 kr)
Köp!
Info
26
Original Shower Gel
73 kr (98 kr)
Köp!
Info
30
Original Shave Soap Refill
104 kr (149 kr)
Köp!
Info
25
Sensitive Moisturiser
103 kr (138 kr)
Köp!
Info
25
Age Defence Moisturiser
133 kr (178 kr)
Köp!
Info
24
Sensitive Face Wash
75 kr (99 kr)
Köp!
Info
25
Original Stubble Moisturiser
119 kr (159 kr)
Köp!
Info
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Bulldog ledande hudvårdsserie - Skincare for men

Alla Bulldogs produkter är fria från syntetiska doftämnen, parabener och sulfater som kan framkalla allergier. Idag är Bulldogs hudvårdserie en av de främsta på marknaden. Och de allra flesta män som använder hudvårdsprodukter har någon form av relation eller erfarenhet till Bulldogs hudvårdsfilosofi och produkter.

När det begav sig för grundarna att sluta sina jobb inom finansvärlden och starta upp Bulldog fanns det nästan inga alternativ som höll måttet menade de. Det var en av orsakerna som gjorde att de valde att fokusera på det naturliga och rena förpackat i en modern, fräsch men ändå maskulin framtoning.

Två kategorier av Bulldogs produkter

Bulldogs produkter är indelade i två kategorier, en för vanlig hud och en för känslig hud. Enkelt och rättfram. Precis som en bulldog ska vara – gör att det känns som både humor och allvar på samma gång. Varje artikel är fullproppade med nyttiga godsaker som aktiva och naturliga ingredienser och essentiella oljor. Go and get your bulldog!

Skrivet om Bulldog

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna