Clubman Pinaud

Clubman Pinaud

Clubman Pinaud

Clubman Pinaud är ett märke med anor från tidigt 1800-tal. De klassiska rakprodukterna lanserades redan 1810 hos franska Ed Pinaud i Paris. Märket har en ikonisk status i bland annat USA där Bob Hope och Kirk Douglas talat varmt om märket.

I Clubmans sortiment finns ett brett utbud av skönhetsprodukter för män, allt från after shave lotions till talk, mustachvax och deodoranter. För att inte tala om de fina produkterna för rakning och skägg.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper
1  2  Nästa»

200 år med Clubman Pinaud

Med en historia som sträcker sig ända tillbaka till början på 1800-talet är Clubman ett av de äldsta märkena inom manlig hudvård och rakning. Du kan hitta åtskilliga Clubman-produkter i den barbershop Frank Slade (Al Pachino) rakar sig i i filmen Scent of a Women.

I filmen Selena (1997) hittar du Clubmans talc där Selena (Jennifer Lopez) och Yolanda (Lupe Ontiveros) får sin behandling. Än idag syns dessa ikoniska produkter på vita duken som den klassika aftershave-flaskan i Uncut gems (2019).

Clubman aftershave med klassiska dofter i fokus

Sedan starten av Clubman Pinaud av Edward, parfymören från Paris, har doft varit ett viktigt fokus. Lika viktigt har också kopplingen till den traditionella barbershopmiljön varit. Clubmans aftershaves är uppskattade för sina härliga doftkompositioner. Här hittar du tidlösa Bay Rum aftershaves, whiskeyinspirerade aftershaves och klassika herrdofter.Skrivet om Clubman Pinaud

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea