Doft

Dofter

Doft

I den här kategorin hittar du populära herrdofter för alla gentlemen, från unga killar till äldre män. Här finns doft i form av aftershave, parfymoljor och herrparfymer som EdC och EdT. Att köpa herrdoft över nätet kan kännas svårt om man inte vet vad man letar efter. Vi gör vårt yttersta för att hjälpa dig hitta rätt. Läs mer här.

Visa filter Dölj filter
Varumärke
1  2  3  4  5  ..6 Nästa »

Råd och tips när du ska köpa herrdoft

Om du redan har hittat din favorit är det enkelt att köpa doftprodukter. Om du däremot är ute efter att hitta en ny finns det några enkla tips vi vill ge.

Testa gärna doften på dig själv innan du köper. Du kanske har en kompis som bär en herrdoft du tycker luktar bra. Det är inte säkert den luktar lika när du har den på dig. Dofter framträder olika hos olika personer. För att testa kan du fråga din kompis, komma in till vår butik eller beställa ett parfymprov om det finns.

Herrdofter kan krocka med varandra. Vi rekommenderar att köpa deodorant och herrdoft i samma serie. Då vet du att de fungerar bra tillsammans.

Dofter väcker olika känslor i kroppen. Därför kan det vara bra att ha en lätt dagdoft som piggar upp och en lite tyngre kvällsdoft som får dig att varva ner och komma till ro.

Låt doften spegla din personlighet. Vill du framstå som sportig och energisk kan du förstärka den bilden genom att bära både deo och parfym med friska noter full av energi. Vill du vara lugn, sofistikerad och gentlemannamässig väljer du en maskulin doft med träiga noter och kanske nåt marint inslag.

Lär dig mer om parfymer i vår guide om dofter och parfymer i Sliqhaq Academy.

Varmt välkommen in till vår parfymbutik i Umeå.

Skrivet om Doft

Värt att veta om parfymer

Värt att veta om parfymer

Parfymer är ett av de områden som kan vara svårast att hitta rätt och köpa. Dels finns det ett enormt utbud, vilket gör att man lätt drabbas av beslutsångest. Dessutom kan priset utgöra en hög tröskel för att våga chansa.Vi tror att man med kunskap lättare kan komma fram till ett bra beslut. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea