Herrparfym

Herrparfymer

Herrparfymer

Här hittar du vårt sortiment av väldoftande herrparfym för riktiga gentlemen. Vi säljer exklusiv parfym för män från Acqua di Parma, Paco Rabanne och Bruno Banani med flera. Att dofta gott gör att man känner sig mer självsäker och attraktiv. Se därför till att du har herrparfymen som stärker dig. Läs mer här.

Visa filter Dölj filter
Varumärke
25
1988 Eau de Parfum - 100 ml
1199 kr (1599 kr)
Köp!
Info
1  2  3  4  5  ..6  Nästa »  |  Visa alla

Bygg din egen garderob av herrparfymer

Olika tillfällen kräver olika dofter. Därför tycker vi att du ska ha en garderob av minst 2-3 olika herrparfymer så att du kan välja rätt parfym till jobbet eller till festen. Även årstider bär olika dofter med sig och det är därför många som väljer att bära olika parfymer under sommaren och vintern.

Tips för att dofta extra gott

Matcha din parfym med en liknande body wash och deodorant. Det gör att du får en mjuk doftgrund som du sedan toppar med din parfym. Många parfymer har både deodorant och body wash i samma serie vilket gör det enkelt att hålla ihop doftbilden.

Parfymer kallas också för Eau de Cologne, vilket är franska och betyder "vatten från Köln", vilken var staden där Giovanni Maria Farina, upphovsmannen, var bosatt. Idag kallar vi dem oftast bara för parfym.

Visste du att doftämnen aktiveras av värme? Det är därför man sätter parfymen på ställen där blodkärlen ligger nära huden som hals, vrist och bröstkorg.

Lär dig mer om parfymer i vår guide om dofter och parfymer i Sliqhaq Academy.

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna