Geo. F. Trumper

Geo. F. Trumpers. produktserie sandalwood

Geo. F. Trumper

Etablerad redan 1875 har Geo F Trumper servat gentlemen med härliga produkter i över 140 år. Företaget har förärats med Royal Warrant of Queen Victoria. I sortimentet finns många fina parfymer men också bra produkter för våtrakning, aftershaves och deodoranter. Geo. F. Trumper har kvar sin ursprungliga butik i London på 9 Curzon Street. Online kan du köpa deras produkter av oss här i Sverige.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper
1  2  3  Nästa»

Trumpers två butiker och salonger i centrala London

Geo. F. Trumpers har två butiker och salonger i centrala London. En på 9 Curzon Street stenkast från Green Park och Hydepark. Den andra på 1 Duke of York Street i distriktet Mayfair.

Geo. F. Trumpers Duke of yourk street view
Skyltfönstrena i Trumpers butiker är ögongodis för den som älskar traditionell engelsk gentlemannahistoria. Här utanför butiken på Duke of York Street. På ovanvåningen kan du boka tid för att barbera dig. 


Geo. F. Trumpers Curzon Street view
Salongen och butiken på Curzon street är Trumpers äldsta och har en fantastisk miljö som är välbevarad sedan sitt ursprung på 1800-talet. Längst in hittar du behandlingsytan med små intima bås där kunden får klippning, skäggtrimmning och rakning enligt önskemål. 

Skrivet om Geo. F. Trumper

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea