Gillette

En av världens största och kanske mest kända märke för rakprodukter. Vem har inte hört slogan "Gillette, the best a man can get"?

Gillette har varit kärnan i många mäns rakning i över 100 år. Varje dag använder över 600 miljoner Gillettes produkter för ansikte, hud och rakning. Enkelheten med utbytbara rakblad var det som gjorde att Gillette i slutet av 1800-talet revolutionerade branschen och än idag är ett supermärke inom rakning.

Se alla våra Gillette produkter här

För att rakningen ska vara effektiv, skonsam och ge ett bra resultat måste man ha rakblad med skärpa och funktion. Genom att köpa flerpack av Gillettes rakblad kan du byta bladet på din rakhyvel så fort du tycker att det börjar bli slött. Vi säljer blad som passar till Mach3, Fusion Power och ProGlide men också dubbelrakblad från serien Gillette 7 o'clock.

Mach 3 med trippla rakblad

Ett av de mest kända flerbladssystemen för rakhyvlar är Gillettes Mach 3. De har tre blad och finns både med och utan lubrication strip som smörjer huden. En viktig funktion med Mach3-bladen är att de sträcker ut huden och att rakhuvudet fjädrar. Detta gör att du kommer närmare roten av skäggstråt och att vinkeln mot huden alltid blir densamma. Med Gillettes rakblad Mach 3 får du en smidig och bekymmersfri rakning. Här hittar du alla våra rakblad till Mach3.

Fusion rakbladssystem med 5 blad

Gillette Fusion har alla fem blad men finns i lite olika utgåvor - Fusion Power, ProGlide och ProGlide Power. Alla fem rakbladen jobbar tillsammans för att ge en så nära och bekväm rakning som möjligt. Huden sträcks ut och det fjädrande rakhuvudet gör att vinkeln mot huden blir optimal.

Alla våra produkter från Gillette

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper

Skrivet om Gillette

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea