Hair Darkening Pomade i gruppen Hårvård / Hårstyling / Pomada hos Sliqhaq AB (MP-M002)
Hair Darkening Pomade
Morgan's Pomade

Hair Darkening Pomade

149 kr
 
Artnr: MP-M002
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • Världsberömd pomada för grått och åldrande hår. Använd och testad sedan 1873. Mörkar gradvis ditt hår över en period på tre till fyra veckor utan att du behöver använda traditionella hårfärger. Du kan sedan välja hur ofta du använder produkten för att bibehålla toningseffekten på ditt hår. Det märker du när du använder produkten. 

   Berikad med olja från vetegroddar och vitamin E. Vetegroddsolja är den mest koncentrerade formen av naturligt vitamin E. Minskar inflamation och reparerar skadade hårsäckar och bidrar positivt till hårväxt.

   Pomadan återfuktar och gör håret mjukt samtigit som det minskar frissighet. Ger naturlig glans till håret och hårbotten från god näring. Innehåller bland annat naturligt bivax.

   Processen där håret tonas åt det mörkare hållet går snabbare i varmt solljus eller när du använder hårfön.

   Applicera pomadan i ditt hår och njut sedan av den naturliga glansen du får och den flexibla stadgan som pomadan ger dig.


   Vikt
   100 g

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  Skrivet om Hair Darkening Pomade

  Grått hår

  Grått hår

  Med åldern kommer grått hår och många män blir tunnhåriga på grund av håravfall. En del fasar över de gråa hårstråna medan andra åldras med värdighet och använder positivt laddade ord istället som silverfärgat hår och att man är en silverräv. Läs mer

  Tillbehör

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea