Balsam för män

Man som duschar igenom sitt har

Balsam

Vi har valt ut och säljer de vi tycker är de bästa märkena med bra balsam för män. Här hittar du hårbalsam som återfuktar, ger näring och gör håret lättare att kamma ut. Ett tips för dig med tjockt hår är att använda balsam före du använder schampo. Det gör att håret blir lättare att kamma ut. Har du däremot tunt hår och vill ha volym är det bäst att ta balsam efter schamponering.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Vad gör ett balsam för håret?

Hårbalsam gör håret lättare att kamma ut men om du ska iväg och inte hinner hoppa i duschen har vi hårvatten som ett snabbt alternativ. Medan hårschampot öppnar hårstrået och rengör samt tar bort smuts, stänger istället balsamet hårstrået. 

Det avslutar hårtvätten och gör det lättare och mindre torrt och frissigt. För en del ett bra balsam helt avgörande för att håret ska må bra och inte slitas i onödan när du senare ska torka och styla håret. 

En bra måttstock är att använda hårbalsameti samma serie och med samma varumärke som du använder för ditt hårschampo. Ofta har de skapats tillsammans för att komplettera och göra hårtvätten komplett. Det kan vara en vårdande serie för torrt hår och med ett balsam som tillför fukt eller i ett annat fall ett volymbyggande schampo som följs av en balsameffekt som maxar volymen i ditt hår.

Skrivet om Balsam för män

Hur ofta ska jag tvätta mitt hår?

Hur ofta ska jag tvätta mitt hår?

En fråga många ställer sig är hur ofta ska jag egentligen tvätta mitt hår? Och såväl som det är en fråga ställd många gånger finns det många olika svar. Till och med specialister och medicinska experter är oense vad gäller den här frågan. Kanske är det viktigast att bena ut några saker först. Först kan vi tänka att varje människa är individuell, så kanske finns det inget säkert svar. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea