Stylingborste

Svart stylingborste från Kent Brushes

Stylingborste

Med en stylingborste blir det lättare att forma och styla håret som du vill ha det. Vi säljer bland annat Kent Brushes stylingborstar med andosite kvarts, ihopfällbara borstar och borstar för dig med långt eller tjockt hår. Stylingborsten är ovärderlig när du ska få till den sista finishen på din frisyr. Den hjälper dig att få tag i ditt hår, skapa form och också få ut dina hårstylingprodukter i håret.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Hårstyling med borste

Stylingborsten kommer till användning när du ska prestyla ditt hår eller i själva stylingmomentet. Som pre-style ska hårborsten klara både groomingsprayer och värme från en hårfön. Använder du värme är det viktigt att borsten är värmetålig.

Fördelen med att använda en stylingborste är just att du slipper den kammade locken. Även fast du kanske använder tunga stylingprodukter. En borste som du stylar med ska vara lätt att skölja av och hålla ren. Att använda en vanlig hårborste i ett sådant läge kan lätt göra den ofräsch.

Applicera dina stylingprodukter som du vill använda med händerna direkt i håret. Alternativt spraya dem direkt i håret om de är i sprayform. Använd sedan stylingborsten för att forma rätt form på din frisyr. Avsluta med fixerande hårspray.

När du är klart, skölj av borsten om den behöver det och låt den sedan torka till nästa gång.

Skrivet om Stylingborste

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea