Hårfärg

Brunhårig man mot trävägg som färgat håret

Hårfärg

Våra hårfärger för män är superenkla att använda. Det är inte svårare än att använda ett schampo. Hårfärgerna från Just for Men tar inte mer än 5 minuter och finns i flera olika färgnyanser. Många män köper hårfärg för att dölja begynnande gråa hår. Om du är osäker på vilken färg du ska välja, ta den som ligger närmast din naturliga hårfärg och gärna den något ljusare. Vill du helt byta färg på håret väljer du såklart den färg du önskar.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Bra saker att tänka på innan du färgar håret

Med våra hårfärger för herrar är det enkelt att snabbt att färga och tona ditt hår i den nyans som du önskar. Fundera över om du vill tona hela håret eller om du endast vill få bort lite grå strån. 

Det finns produkter som gradvis tonar och färgar håret mörkare för att du ska få tillbaka din naturliga hårfärg.

Idag är det många män och killar som tonar och färgar både sitt hår och sitt skägg regelbundet. Med dagens lätta produkter för hårfärgning kan du göra det hemma utan problem.

Skrivet om Hårfärg

Grått hår

Grått hår

Med åldern kommer grått hår och många män blir tunnhåriga på grund av håravfall. En del fasar över de gråa hårstråna medan andra åldras med värdighet och använder positivt laddade ord istället som silverfärgat hår och att man är en silverräv. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea