Saltvattenspray för män

Saltvattenspray

Saltvattenspray

Saltvattenspray för män är populärt och en stylingprodukt som växer. Med den får du den härliga och sträva beachlooken, precis som när du badat i havet. Saltspray skapar volym och textur till ditt hår. Därför kan du också använda den som en prestylingprodukt i fuktigt hår. Herrar som har tunnt hår kan med fördel använda saltvattensprayer för att bygga grunden i sin frisyr.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Så här använder du saltvattenspray

  1. Spraya i torrt eller fuktigt hår. 
  2. Föna med rundborste eller stylingborste om du vill bygga volym och textur till ditt hår. 
  3. När håret torkat kan du sedan styla med ett hårvax eller andra typer av stylingprodukter. 
  4. Om du sedan vill att din frisyr ska hålla hela dagen kan du spraya på hårspray för att fixera.
Tips: Om du har tunnt hår får du både volym och textur med saltvattenspray. Undvik tunga stylingprodukter som kan tynga ner. Använd hårspray om du vill fixera din look.

Skrivet om Saltvattenspray för män

Hårstylingens gyllene tre steg

Hårstylingens gyllene tre steg

Att styla håret är en konst. Det kan vara enkelt och komplicerat på samma gång. Jag heter Iman och har jobbat som frisör och barberare i mer än 20 år och är grundare av Noberu of Sweden. Nu ska du få mina allra bästa tips för att du som man ska få en bra form på ditt hår. Min förhoppning är att du efter att ha lästa denna artikel ska känna dig trygg att skapa precis vilken frisyr du vill med ditt hår och fått bra knep för att få den att hålla över hela dagen. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea