Volympuder

Volympuder

Volympuder

Volympudret maxar volymen i ditt hår och är särskilt bra för dig som har tunt hår och vill bygga fyllighet. Hårpuder som ger volym finns både i sprayform eller kan skakas ur en burk. Volympuder ger en naturligt matt finish.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Så här använder du hårpuder för volym

  • Tänk på att pre-styla håret om du har möjlighet för att skapa volym och lyft. Det kan du göra med saltvattensprayer eller groomingsprayer.
  • Applicera hårpudret i torrt hår, annars är risken stor att pudret klumpar sig. 
  • Volympuder finns både som spray eller att skaka ur flaska. Fördelen med spray som har pip är att du kan punktbehandla områden djupt nere mot hårbotten. Puder som skakas ut faller på en större yta. 
  • Hårpuder tar också bort lite av de feta i ditt hår och ger en naturligt matt finish. 
  • Om du vill fixera ditt hår och din frisyr efter att du använt pudret går du vidare med en traditionell hårspray. 

Skrivet om Volympuder

Hårstylingens gyllene tre steg

Hårstylingens gyllene tre steg

Att styla håret är en konst. Det kan vara enkelt och komplicerat på samma gång. Jag heter Iman och har jobbat som frisör och barberare i mer än 20 år och är grundare av Noberu of Sweden. Nu ska du få mina allra bästa tips för att du som man ska få en bra form på ditt hår. Min förhoppning är att du efter att ha lästa denna artikel ska känna dig trygg att skapa precis vilken frisyr du vill med ditt hår och fått bra knep för att få den att hålla över hela dagen. Läs mer
Prestyling - det första steget i hårstylingen

Prestyling - det första steget i hårstylingen

Prestyling är det viktigaste steget in din hårstyling. Det skapar volym, textur och lägger grunden till steget som kommer efter. Lär dig hur du prestylar rätt med olika typer av produkter och verktyg. För många innebär det att addera volym, men för de som har tjockt hår att minska och hantera volymen. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea