Hårtrimmer

Hårtrimmer inzoomad bild

Hårtrimmer

De hårtrimmers som vi valt är av högsta kvalité och används professionellt av frisörer. Ser du till att sköta din hårtrimmer på bästa sätt kan den hålla i många år. Med en bra hårklippningsmaskin är det enkelt att klippa håret och göra en snaggad frisyr själv hemma. Även om en hårklippare kostar en del att köpa in, sparar du ganska snabbt ihop det jämfört med att klippa dig hos en frisör. Vi har delat upp hårklippningsmaskiner i olika underkategorier för att göra det lättare för dig att köpa rätt hårtrimmer.

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Clipper Oil
99 kr
Köp!
Info
C200 Ion trimmer
2439 kr
Köp!
Info
1  2  3  4  5  6  ..7 Nästa »

Professionella hårtrimmers för herrar

I SLIQHAQs sortiment har vi i princip uteslutande hårtrimmers för proffessionellt bruk. Dessa maskiner klarar daglig användning i salong. Bland våra kunder hittar vi branschfolk som vill ha en frisörtrimmer till sin barberarsalong, men även privatpersoner som vill ha det bästa för sin hemma-trimmning av både hår och skägg. 

Vår bestämda uppfattning är att du som trimmar ditt hår själv eller på hemmafronten förtjänar en kvalitetstrimmer. Resultatet blir jämnare, bättre och under tidens gång för du en behagligare hårklippning samt snabbare resultat. 

Våra Gordon trimmers från kring 800 kr och uppåt är också för professionell användning av både barberare och hårfrissörer.

SLIQHAQ drev egen barberarsalong i tre års tid och har haft förmånen att testa många märken och maskiner i professionell miljö. Vi tycker att vi har en hög nivå på kvalité på de trimmers vi säljer jämför med daglivaruhandeln samt att vi har priser som gör att de flesta kan känna sig bekväma med. 

» Läs gärna vår guide för att välja rätt och en bra hårtrimmer. Om du vill trimma skägget, se » skäggtrimmers.

Skrivet om Hårtrimmer

Att välja en bra trimmer för skägg

Att välja en bra trimmer för skägg

Idag finns det renodlade skäggtrimmers och hårklippare som är kombinerad skäggklippare och hårklippare. Skägg är betydligt kraftigare än vanliga hårstrån. Därför ställer det högre krav om du ska använda din hårklippare även till att klippa skägget med. Vi hoppas med den här guiden kunna hjälpa dig till att välja en bra skäggtrimmer för dina behov. Läs mer
Att välja rätt hårtrimmer

Att välja rätt hårtrimmer

En hårtrimmer är något som du kommer använda ofta. Därför är det bra att fundera över några saker innan du gör ditt val av hårtrimmer. Ska trimmern användas enbart till håret eller vill du kombinera den som en skäggtrimmer? Vilken budget har du? Vi hoppas att vi här ska kunna guida dig rätt i ditt val. Läs mer
Snagga håret snyggt och kort

Snagga håret snyggt och kort

En kort frisyr är lättskött och en skön snagg fräscht. Men hår växer som gräs och snabbt börjar det växa igen. Hur snaggar man en riktigt kort frisyr? Vilka maskiner klipper riktigt kort och bra? Det ska vi ta reda på här. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea