Öron & nästrimmer

Att trimma sitt överflödiga ansiktshår från näsa och öron är ett enkelt ingrepp som gör stor skillnad. Hårstrån som sticker ut ur näsan kan man enkelt ta bort med en nästrimmer eller s.k. klipette. Hårbeklädda öron och örsnibbar trimmas lika enkelt. Här har vi valt ut de bästa öron- och näshårstrimmers enligt många.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Manuella näshårstrimmers

Det brukar till många elektriska hårtrimmers följa med ett extra trimhuvud som är för att trimma näshår med. Men för de som inte brukar klippa håret eller trimma skägget finns även enklare varianter som drivs manuellt för hand. Det gör också att de är enkla att ta med på resa då man inte behöver tillgång till ström för att använda de.

Med en manuell näshårstrimmer finns klippblad som måste sättas i rörelse. I de manuella trimmers vi säljer finns två olika sätt för att skapa klipprörelsen. Antingen snurrar man på handtaget för att få skärbladen att börja roterar eller så klämmer man ihop handtaget.

Elektriska öron- och näshårstrimmers

De elektriska trimmers som finns på marknaden kan antingen vara såna man behöver ansluta till strömnätet eller så kan de drivas på batteri. Fördelar och nackdelar finns med båda. För den batteridrivna behöver man alltid ha ett batteri som har tillräcklig laddning. För den nätanslutna näshårstrimmern kan man lita på att den gör sitt jobb när man behöver bara man har tillgång till ström.

Skrivet om Öron & nästrimmer

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea