Silverschampo

Gråsprängd herre med hår

Silverschampo

Silverschampo används för att tona ner gula toner i ett blekt eller grått hår. Silverschampot har en violett färg som neutraliserar det gula. Resultatet blir en kallare färg och du får mer homogen grå-blek nyans i håret. Varje silverschampo kan ha sina egna instruktioner, men läs våra tips här för bästa resultat. Här följer nu de schampon vi säljer speciellt riktade till män med grått hår.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Så använder du ett silverschampo i grått hår

  1. Börja med att tvätta och schamponera ditt hår som vanligt för att få bort smuts och orenheter.
  2. Skölj ur håret och vrid ur så mycket vatten du kan eller torka lätt med en handduk. Silverschampo funkar bäst i ett handdukstorkat/torrt hår med lätt fuktighet.
  3. Applicera en stor klick silverschampo och fördela i hela håret med lätt hand. Du ska inte massera in det i hårbotten utan försiktigt fördela ut det längs hårstråna. Hur länge silverschampot ska verka kan skilja sig mellan olika tillverkare - så läs instruktionerna! Det är viktigt att inte låta det vara kvar för länge då håret kan få en lila färgton.
  4. Skölj noga ur schampot och avsluta sedan med en hårinpackning då silverschampo har en tendens att verka uttorkande.
  5. Upprepa detta 1-2 gånger i veckan i ditt gråa eller blekta hår.

Skrivet om Silverschampo

Hur ofta ska jag tvätta mitt hår?

Hur ofta ska jag tvätta mitt hår?

En fråga många ställer sig är hur ofta ska jag egentligen tvätta mitt hår? Och såväl som det är en fråga ställd många gånger finns det många olika svar. Till och med specialister och medicinska experter är oense vad gäller den här frågan. Kanske är det viktigast att bena ut några saker först. Först kan vi tänka att varje människa är individuell, så kanske finns det inget säkert svar. Läs mer
Grått hår

Grått hår

Med åldern kommer grått hår och många män blir tunnhåriga på grund av håravfall. En del fasar över de gråa hårstråna medan andra åldras med värdighet och använder positivt laddade ord istället som silverfärgat hår och att man är en silverräv. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea