HB6-Rakblad i gruppen Rakning / Rakblad / HeadBlade-rakblad hos Sliqhaq AB (0081009)
HB6-Rakblad
HB6-Rakblad
HB6-Rakblad
HB6-Rakblad
HB6-Rakblad
HeadBlade

HB6-Rakblad

249 kr
 
Artnr: 0081009
Lägg i kundvagnen
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • HeadBlade HB6-Rakblad är utrustad med 6 st rakblad. Varje blad är ultravasst och med en sömnlös bladkonstruktion. 

   Bladen är tillverkade av rostfritt stål och upplevs av många rakare som väldigt hållbara och behagliga att raka sitt huvud med.

   Konstruktionen där rakbladen är designad för att vatte och lödder lätt ska kunna passera igenom. 

   Passar till Headblades rakhyvlar Headblade Moto, Headblade ATX och även alla tidigare modeller.

   Av alla SLIQHAQs kunder är det ungerfär 60 % som föredrar HB6 medan 40 % föredrar HB4 som är utrustade med färre blad. Därför uppmuntar vi att testa båda för att hitta vad som passar dig bäst. 
    

   4-pack HB6 rakblad + en medföljande adapter

   Instruktion hur du byter HB6-rakblad till din Headblade rakhyel

   Håll adaptern mellan tummen och pekfingret och passa in adaptern mot bakdelen på Headbladerakhyveln. Rakbladskassettens adapter ska vara vänd mot rakhyvelns häl/bakdel. När adaptern sitter fast, applicera då försiktigt rakbladet i adaptern, en sida i taget.

   Film som visar byte av adaptor till ATX och Moto   När rakbladskassetten sitter fast på adaptern på ett korrekt sätt skapas en viss flex och fjädring som gör det enkelt att ligga an med rakbladen när du rör dig över konturerna på huvudet. 4-pack HB4 rakblad + en medföljande adapter


   Film som visar hur du byter blad till din ATX- och Moto-hyvel

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  4 omdömen
  Anand 2019-11-15

  Prisvärd produkt av bra kvalitet. Upplever dock att 6 blad rakar sämre än 4 blad (för tätt emellan bladen?) Rakgel och hår klumpar sig mellan bladen för lätt och det är svårare att spola bort även med fullt ös i kranen. Kommer i fortsättningen att köpa 4 blad.

  Uffe 2019-10-04

  Bra kvalité annars brukar det bli blodvite ganska snart

  Elvis F 2018-09-14

  Riktigt bra rakblad, har testat alla olika blad från Headblade. Dessa funkar klockrent och med rätt teknik så skär man sig inte alls som tidigare recensenter påstår. Jag skar mig också första gången jag använde min Headblade, då med 4 st blad. Det var pga att jag körde på som jag gjorde med min Gillette-rakhyvel. Headbladen kräver en lite lättare touch enligt mig.

  Visa fler

  Skrivet om HB6-Rakblad

  5 tips för rakat huvud

  5 tips för rakat huvud

  Ett renrakat huvud är fräscht och ger en distinkt och clean look. Att raka huvudet kan vara besvärligt eftersom det inte bara sliter på hårbotten utan också kan vara svårt att se vad du gör. Hemligheten är rätt verktyg och en bra rutin. En del som har problem i hårbotten kan uppleva förbättring när de regelbundet rakar sitt huvud. Läs mer

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea