Henson Shaving

Henson shaving säkerhetshyvel och logga

Henson Shaving

Henson Shaving i Kanada erbjuder högkvalitativa rakhyvlar, utvecklade med precision för en irritationfri rakupplevelse. Företaget samarbetade med en expert inom rymdteknik för att skapa en extremt precis rakhyvel till ett överkomligt pris.

Hensons rakhyvlar

Sedan starten har Henson Shaving fokuserat på att skapa rakhyvlar av högsta kvalitet. För att uppnå detta, tog de hjälp av en framstående kanadensisk rymdtekniktillverkare, känd för sin precision och att skapa delar till bland annat Mars Rovern och Internationella rymdstationen.

Detta samarbete ledde till att man tog fram en extremt exakt rakhyvel, dock till en hög kostnad. Därefter arbetade de för att integrera denna rymdteknikkvalitet i deras rakhyvlar, men till ett pris som var mer tillgängligt. Deras ansträngningar bar frukt.

Varje del av Henson-rakhyveln är finjusterad för att säkerställa mycket tighta toleranser och högsta möjliga kvalitet. Denna noggrannhet säkerställer jämn bladplacering och exponering, vilket reducerar hudirritation och ger en jämnare rakning varje gång. Upplev skillnaden som precision ger din rakningsrutin.

Rakhyveln kommer i olika färgval, alla tillverkade av aluminium av rymdteknikkvalitet. Dess lätta ergonomiska design är unik, med flera genomtänkta detaljer.

Säkerhetshyveln finns i MILD och MEDIUM varianter, där skillnaden ligger i bladöppning och exponering; MEDIUM-versionen är anpassad för tjockare hår, medan MILD passar de flesta användare.

Tekniskt sett skiljer sig MILD- och MEDIUM-versionerna i bladöppning och -exponering:
AL13 MILD har en bladöppning på 0.68mm och bladexponering på 0.033mm.
AL13 MEDIUM har en bladöppning på 0.85mm och bladexponering på 0.058mm.

Skrivet om Henson Shaving

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea