Hirsch

Hirsch varumärke

Hirsch

Hirsch är lika mycket ett mästerverk i hantverk av armband för klockor som en fantastisk familjehistoria sedan 1765! Hirsch klockarmband är kända och älskade för sina höga kvalité i kombination med unika materialval och komfort.

Kvalité och innovation har gjort Hirsch världsledande och flitigt anlitad av klockmärken för produktioner av armband till exklusiva klockor.

Visa filter Dölj filter
Material
Färg
Bredd
Artikelgrupper
1  2  3  4  5  ..6  Nästa»

Hirsch klockarmband - kvalité och innovation

Klockan är det enda tekniska instrumentet vi bär nära kroppen. Av den anledningen finns det mycket känsla och anknytning till dig som person. Ett snyggt klockarmband kan lyfta vilken klocka som helst. Hirsch har prisvärda armband i kalvskin till klockarmband av exklusiva skin från krokodil och alligator till struts. Kombinationen av kvalité och stil gör Hirsch produkter uppskattade över hela världen. Ett armband för klockan sitter nära dig, det ska vara skönt och följsamt. Inte styvt och irriterande. Det är en väldigt god anledning till att välja ett kvalitetsband till din klocka från österikiska Hirsch. 

Familjen Hirsch

Många av banden kommer med specialla bandstift med "quick release" - funktion. Det gör att du snabbt kan byta armband utan verktyg. Precis när du ska välja dagens eller kvällens outfitt. Match din klocka, ditt armband med din stil.

Welcome to the world of Hirsch


Hirsch storleksguide

Det finns tre storlekar för klockarmbanden. 
Hirsch bracelet storleksguide

Small (S): mäter 100 mm och 60 mm.
Medium (M): mäter 110 mm och 70 mm.
Large (L): mäter 120 mm och 80 mm.
Extra Large (XL): mäter 120 m och 100 mm. 

SLIQHAQ är stolta återförsäljare av Hirsch klockarmband i vår ehandel och butik i Umeå!

Skrivet om Hirsch

Matcha rätt klockarmband till din klockmodell

Matcha rätt klockarmband till din klockmodell

Att matcha rätt klocka till rätt klockarband är en härlig utmaning. Hirsch har skapat en lista över populära klockvarumärken och klockor som vi har använt för att guida dig till rätt armband för just din klocka. Läs mer
Matcha din Apple-Watch med rätt klockarmband

Matcha din Apple-Watch med rätt klockarmband

Smartklockorna är fantastiska verktyg i vardagen. Med rätt armband till din Apple Watch passar den för rätt tillfälle. Med Hirsch adapter för Apple Watch tillsammans med den smarta quick release-låsningen byter du snabbt armband utan verktyg. Läs mer om hur du kan matcha rätt armband till din klocka! Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea