HWC Cases

HWC Cases

HWC Cases

HWC Cases tillverkar specialdesignade skuminsatser till hårda väskor av högsta kvalité för förvaring av bland annat klockor. Vi använder väskor från kända varumärken som bland annat Peli och Explorer cases samt kvalitetsväskor från Italien.

Väskor från HWC är för dig som ställer höga krav på hållbarhet och kvalité. Skummet är i insatserna är både giftfritt och REACH och ROHS-certifierat.

1  2  3  Nästa»

HWC Klockväskor

Våra klockväskor och skuminsatser förvarar dina klockor säkert och tryggt. Klockan ligger mjukt i den omgivande skummet och väskan håller dam, smuts och vatten utanför. HWC premium watch cases har livstidsgaranti på sina väskor från fabriken - det gäller de flesta av HWCs Peli Klockväskor. På varje väska ser du både specifikationer, certifieringar och garantilöften.

Skuminsatser från HWC

Våra skuminsatser hållerhögsta kvalité och vi tillverkar både lösa insatser som kompletta klockväskor med skuminsats i. De flesta insatserna har ett svart mjukt skum som ett övre lager och ett något hårdare skum i själva botten där utfräsningen för klockan är. Det bidrar både till känsla, skydd och finish.

I dagsläget säljer vi lösa skuminsatser för klockor till Pelis väskor: Peli 1150, Peli 1170, Peli 1200, Peli 1400, Peli 1470 samt Peli 1495. Dessa insatser kommer också med äggskum som du sätter i locket. Med HWC klockinsatser av skum förvandlar du din Peli-väska till en fullfjädrar klockväska och på samma gång en extremt trygg och säker förvaring.

HWC Klocketuier och klockfodral

Våra klocketuier är utmärkta när du är ute och reser eller vill transportera dina ur säkert, lätt och smidigt. Dessa rymmer 1 st eller 3 st klockor och är slimmade och tunna. Fungerar utmärkt att ha i din vardagsväska eller som förvaring även i de mindre bankfacken. 

Klockfodralen från HWC är både vattentäta, damm och stötsäkra - IP67 klacificerade. På varje produktsida för etuierna och fodralen finns information om både specifikationer och certifieringar.

Skrivet om HWC Cases

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea