Jet Black Aluminum Mild Safety Razor 2.0 i gruppen Rakning / Rakhyvel / Säkerhetshyvel hos Sliqhaq AB (AL13MILDjetblack)
Jet Black Aluminum Mild Safety Razor 2.0
Jet Black Aluminum Mild Safety Razor 2.0
Jet Black Aluminum Mild Safety Razor 2.0
Jet Black Aluminum Mild Safety Razor 2.0
Jet Black Aluminum Mild Safety Razor 2.0
Henson Shaving

Jet Black Aluminum Mild Safety Razor 2.0

1099 kr
 
Artnr: AL13MILDjetblack
1-3 dagars leverans Frakt 39/49 kr Fraktfritt 699 kr
 • Produktinformation
  • AL13 är en hudvänlig säkerhetshyvel som är tillverkad i rymdklassat aluminium. Rakhyveln tillverkas på en rymdverksamhet i Ontario, Kanada, och håller AS9100-standard vilket är den standard som används när man skapar satellitkomponenter.

   Denna Jet Black-versionen har en mörk och minimalistisk look och det mildare bladet. Denna milda version är det som 8 av 10 personer brukar använda. Det finns även en variant som är märkt medium. Denna passar bättre om man har tjockare och tätare skäggväxt.

   • Väger endast 37 gram.
   • Miljövänlig.
   • Fast 30° bladvinkel.
   • Ergonomiskt handtag.
   • Tillverkad i Kanada.

   När det kommer till rakning med säkerhetshyvel så brukar man säga att 30° är den optimala bladvinkeln för att få en så snäll och effektfull rakning som möjligt. Detta är även den vinkel som du får på rakbladet med Hensons AL13. Huvudet är utformat så att bladet pressas hårt mot kanten och med minimal bladexponering. Detta är dels för att få rätt vinkel, men även för att minska risken att själva rakbladet sviktar och böjs under rakningen.

   Många säkerhetshyvlar kan ha problem med att hår och tvålrester täpper igen bladet. Detta innebär ofta att man behöver fler drag över samma område för att få det resultatet man önskar och därför också irriterar huden onödigt mycket. För att lösa det här problemet har Henson gjort extra stora kanaler i huvudet på rakhyveln där hår och tvålrester kan flöda igenom så fritt som möjligt. Detta innebär mindre sköljning av hyveln under rakningen och effektivare rakning med varje drag. Faktum är att dessa kanaler är såpass effektiva att vissa klarar en hel rakning utan att behöva skölja av hyveln.

   När du använder din säkerhetshyvel från Henson, se till att dra åt handtaget tills det tar stopp. Skulle det inte vara helt åtdraget så exponeras bladet för mycket och du får en annan upplevelse av hyveln än vad som är tänkt.

   Använd också ett minimalt tryck mot huden när du rakar dig. Låt vinkeln på det vassa bladet göra jobbet för att minska risken för irriterad hud.

   Vikt: 37g
   Handtagets längd: 96 mm

  • Leverans och frakt
  • Lagersaldo:
   Leveranstid:

  omdömen

  0 omdömen

  Den här produkten har inga recensioner.

  Skrivet om Jet Black Aluminum Mild Safety Razor 2.0

  Det finns ännu inga blogginlägg kopplade till denna artikel.

  Se fler varor

  Andra köpte även

  Trygg e-handel
  prisjakt
  Pricerunner
  Svea