Jobba hos oss

SLIQHAQ är alltid på jakt efter medarbetare med de rätta personliga egenskaperna och med stark drivkraft att vilja utveckla manlig skönhet tillsammans med våra kunder.

Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av att jobba hos oss!

Gustav Burman, VD SLIQHAQ

SLIQHAQ söker en medarbetare till vår butik och e-handel i Umeå! 2021-03-10

SLIQHAQ säljer produkter inom manlig skönhet och livsstil. Vi erbjuder 3000 artiklar till allt från rakning och skäggvård till hud, parfym och hårvård. Vi har också egen urmakeri och säljer klockor. SLIQHAQ blev utsedd till årets nykomling 2014 av Prisjakt. 2017 och 2018 nominerades SLIQHAQ som ett av 25 företag av Prisjakts dryga 5000 till kategorin Bäst Kundservice.

Parallellt med vår butik och e-handel driver vi UnderCclub - ett distributionsbolag mot butiker, e-handlare och frisörer. Vi har bland annat agentur för Kent Brushes, Acca Kappa, Morgans Pomade, Arran Sense of Scotland och MÜHLE i Sverige.

Kanske har du erfarenhet från handel eller lagerarbete? Det viktiga för oss är dina personliga egenskaper och ditt driv att vilja lära dig nya saker och ge bästa möjliga service för våra kunder. Du behöver vara ansvarstagande, självgående, noggrann och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Vi tror att du är van att ha många bollar i luften. Hel och ren och med ett vårdat yttre då vi verkar i butik och skönhetsbranschen.

Du kommer att få jobba med båda in- och utleveranser av varor, lagerarbete/lageradministration, kundkontakt och butiksförsäljning. Du kommer också att få lära dig utföra enklare urmakartjänster som batteribyte, korta länkar och byta armband.

Det vi kan erbjuda är en arbetsplats med många spännande delar och stora utvecklingsmöjligheter.

Om du tycker att detta låter intressant och vill jobba i en miljö med två starkt växande verksamheter, hör av dig till oss!

80-100 % tjänst. Lön och villkor enligt ök. Vi utvärderar kandidater löpande.

Kontakt: Gustav Burman VD SLIQHAQ / UnderCclub

073-7225295, gustav@sliqhaq.se
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna