JRL Professional

JRL professionl modeller och varumärkesbild

JRL Professionals

JRL Professionals har sedan starten varit helt dedikerade och målinriktade att leverera de mest banbrytande produkterna med den senaste tekniken för den professionella skönhets- och barberarbranschen. Produkterna håller absoluta världsklass - det kan både frisörer och barberare intyga. JRLs trimmer, maskiner och verktyg utstrålar både hantverkskvalité och funktionell och vacker design.

JRLs löfte står fast: "Vi kommer aldrig sluta att innovera och erbjuda de mest avancerade och teknologiskt fulländade produkterna."
Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper

Populära JRL klippmaskiner och trimmers

JRL har i huvudsak två maskiner för profesionell användning i salong. Det är den större och starkare hårklippare som kan utrustas med olika typer av skär beroende på vad som ska uppnås. 

Den mindre och smidigare T-bladstrimmern är till för linjer och fintrimmning av skägg, hår och i nacke. En fin egenskap är att du kan zerogappa både JRL Clipper och JRL Trimmer. Vilket innebär att du justerar skäret och bladet till att trimma och klippa 0 mm. 

Både FreshFade Trimmer och FreshFade Clipper använder samma laddstation, vilket gör det enkelt och bekvämt.

Video som visar funktionerna för JRL FreshFade TrimmerInstruktionsvideo hur du zerogappar din JRL FreshFade trimmerVideo som visar funktionerna för JRL FreshFade Clipper

Skrivet om JRL Professional

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea