Just For Men

Just for men banner

Just for men

Just For Men är ett varumärke som lanserades 1987 av företaget Combe Incorporated. Idag består utbudet av hårfärgningsprodukter för män.

Oavsett om du vill färga ditt hår, mustasch, skägg, polisonger, eller kanske bara ha en touch av grått hår, så har vi som återförsäljare av Just For Men produkterna för dig.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper

Skäggfärger & hårfärger från Just for Men

Produkterna är var och en anpassade utifrån vilket hår du tänkt färga. Just for Men skäggfärg är speciellt utvecklat för att tränga in i och färga skägg- och mustasch. Dessa hårstrån är grövre än håret på huvudet och kräver därför en särskild formula.

Vill du få ett enhetligt utseende på hår och skägg kan du köpa Just for Men hårfärg och skäggfärg i samma nyans.

Skrivet om Just For Men

Så här färgar du skägget

Så här färgar du skägget

Att färga skägget är något som fler och fler har upptäckt. Det kan göras för att få en enhetlig look på ditt skägg om det har olika nyanser på skäggstråna. Många använder också skäggfärgen för att matcha med håret på huvudet bättre.Här tänkte vi ge några handfasta tips och råd för hur du bäst färgar ditt skägg, vilken nyans du ska välja och hur bäst resultat uppnås. Läs mer
Grått hår

Grått hår

Med åldern kommer grått hår och många män blir tunnhåriga på grund av håravfall. En del fasar över de gråa hårstråna medan andra åldras med värdighet och använder positivt laddade ord istället som silverfärgat hår och att man är en silverräv. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea