Kent Salon

Kent Salon är den professionalla serien av hårborstar för salonger och frisörer. Kent Brushes har tillverkat kammar och borstar sedan 1777 och har fått utmärkelser av drottningen i England och bär sigillet som hovleverantör.

Kent Brushes har med sin starka historia i århundrade efter århundrande imponerat med sin kvalité och känsla. Kent Salon hårborstar kommer med sina 19 varianter i allt från rundborstar, stylingborstar och paddelborstar. Alla med sin unika funktion. Varje hårborste kommer i snygga tuber med dragkedja.

Kent Salon får endast säljas av frisörer och salonger. SLIQHAQ Barber / Shop är glada och stolta över att vara återförsäljare av deras hårborstar i Sverige.

Visa filter Dölj filter
Artikelgrupper

Fantastiska borstar från Kent Salon

Inget har lämnats åt slumpen när profesionella hårborstar för salonger och frisörer skulle skapas. Handtaget på borstarna är skönt att hålla i med god ergonomi.

De sex krompinnarna ger både bra grepp och fin balans. Den sömnlösa skarven mellan borsthuvud och handtag minskar risken för att hår fastnar och sliter.

Längst ner på handtaget finns en mjuk och rundspets av borstat stål. Skapad för att kunna plocka ut och del upp hår i sektioner.

SV

Skrivet om Kent Salon

Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea