Klockarmband

man ock kvinna vid bord vitt klockarmband

Klockarmband

Klockarmbandet är utan tvekan halva klockan. Armbandet bär upp klockan och kan skapa en speciell atomosfär. Samma klocka kan få ett helt annat uttryck med ett läckert armband. Att variera sitt armband och byta ut det när det är dags gör att du tryggt och snyggt kan bära din klocka på ett bekvämt sätt. 

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Material
Färg
Bredd
1  2  3  4  5  6  7  8  ..19 Nästa »

Allergivänliga klockarmband

En del personer är känsliga för klockarband och olika material mot huden. Hirsch har utvecklat ett matariel som de kallar Pro Skin. Det är ett material som har utvecklats och testat tillsammans med universitetet i Wien. Hirsch armband i serier CAMELGRAIN har detta material fastsatt under läderbandet för att huden ska ligga ann så mycket som möjligt mot Pro Skin-materialet. CAMELGRAIN är särskilt rekommenderat för dig som lätt utvecklar allergi och är känslig för vanliga klockarmband. 

Pro Skin finns också att köpas separat för dig som vill fästa materialet under boetten på din klocka för att undvika att klockans gods ligger direkt mot din hy. Även om stålet och metallerna i kvalitetsmärken som Hirsch och bland etablerade klockvarumärken är god. Kan det vara bra att veta att det finns alternativ och lösningar för dig som kan få hudreaktioner när du bär en klocka eller ett klockarmband.

Kom igång och byta ditt klockarmband och variera dig

Det är enkelt att byta klockarmband när du kommit på hur du gör. Med att bandstiftverktyg kan du enkelt trycka ihop stiftet som håller ditt armband på plats. Om du använder Hirsch-klockarmband med quick-release system behöver du endast använda dina naglar för att enkelt byta mellan olika klockarmband. 

Här er du en video som visar hur enkelt det är att byta armband med bandstiftsverktyg och sedan också med Hirsch quick-release system. 


Skrivet om Klockarmband

Matcha rätt klockarmband till din klockmodell

Matcha rätt klockarmband till din klockmodell

Att matcha rätt klocka till rätt klockarband är en härlig utmaning. Hirsch har skapat en lista över populära klockvarumärken och klockor som vi har använt för att guida dig till rätt armband för just din klocka. Läs mer
Matcha din Apple-Watch med rätt klockarmband

Matcha din Apple-Watch med rätt klockarmband

Smartklockorna är fantastiska verktyg i vardagen. Med rätt armband till din Apple Watch passar den för rätt tillfälle. Med Hirsch adapter för Apple Watch tillsammans med den smarta quick release-låsningen byter du snabbt armband utan verktyg. Läs mer om hur du kan matcha rätt armband till din klocka! Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea