Klockarmband i läder

Olika material för läderarmband

Klockarmband i läder

Läderarmband är klassiska i sitt snitt och är bekväma att bära. Det finns mängder med olika material och färger för klockarmband i läder. Välj mellan exklusiva skin från krokodil, alligator och struts eller varför inte får och bekvämt kalvskinn. 

Visa filter Dölj filter
Varumärke
Material
Färg
Bredd
Fitting Tool
299 kr
Köp!
Info
1  2  3  4  Nästa »  |  Visa alla

Vattentåliga läderband för klockor

En del badar och duschar med sin vattentäta klockor. Med stållänk eller olika gummi och syntetmaterial är det inga problem. Däremot kan läderband fort bli fula om det kommer vatten på dem beroende på hur de är skapade. Det kan vara när vi tvättar händerna eller kanske arbetar vid diskbänken. Det är i sig igen fara med vattenstänk på ditt läderband, men det kan bli mindre vackra fmörka läckar av vattnet när det torkar. 

Hirsch har utvecklat läderband som tål vatten och kan användas när du duschar och badar eller riskerar att få vatten på ditt klockarmband. Hirsch CAPITANO, CARBON, GRAND DUKE, HEAVY CALF och RUNNER är tål alla vatten. 

Exklusiva klockband med olika sorters skinn och läder

De allra vanligaste är kalvskinn som både är ett tåligt, komfortabelt och prisvärt lädermaterial. Dessa kommer i en mängd olika utföranden som olika stanser för att likna exklusivt skinn som krokodil, ödleskinn eller alligator. Äkta skin från alligator och krokodil är kanske det vi förknippar särskilt med fina dressklockor där den polerade elegansen ytan matchar det eleganta uret. Även läder från ödla är snyggt till finare klockor för fest eller finkläder. 

Strutsläder och läder från får är mjukt och följsamt med extra hög komfort. Även dessa lädertyper kan färgas och bearbetas på många olika sätt för ett särskillt utseende.

Skrivet om Klockarmband i läder

Matcha rätt klockarmband till din klockmodell

Matcha rätt klockarmband till din klockmodell

Att matcha rätt klocka till rätt klockarband är en härlig utmaning. Hirsch har skapat en lista över populära klockvarumärken och klockor som vi har använt för att guida dig till rätt armband för just din klocka. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Klarna