Rakgel

Rakgel är ett enkelt och snabbt sätt att få ett gott skydd för när du rakar dig. Rakgelen minskar friktionen och ger ett skydd för huden mot den vassa eggen. Passar väldigt bra till herr med en grövre skäggväxt. Skäggstråna mjukas upp och blir lättare att skära av. Applicera gelen på fuktad hud och låt verka ett par minuter innan du börjar din rakning.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Transparenta rakgeler

Det finns särskilda rakgeler som är transparenta som gör att du ser vad som finns under på ett bra sätt. Det lämpar sig särskilt när du ska raka fina linjer i ansiktet kring bland annat skägg. Använd genomskinlig rakgel om du vill få precision när du formar din ansiktsbehåring.

Ett tips på en bra och prisvärd gel tycker vi är Precision Shave Gel från American Crew som är transparent. Den lämpar sig väldigt bra för precisions- och konturrakning.

Skrivet om Rakgel

En guide till våtrakning i 5 steg

En guide till våtrakning i 5 steg

En man rakar sig ungefär 20 000 gånger under en livstid. Varför inte göra det till en skön upplevelse! Här finns en guide för klassisk våtrakning och en del värdefulla tips till dig som vill få en skönare rakning. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea