Rakkräm

Rakkräm är ett enkelt sätt att bygga upp ett härligt lödder för din rakning. Det finns rakkrämer som kan användas både med och utan rakborste. Vi har märkt alla rakkrämer som fungerar bäst med rakborste med symbolen du ser här till höger.

För att jobba upp ett härligt raklödder räcker det med en klick rakkräm som en tumnagel. Om du kör utan rakborste, massera upp lödder mellan fingertopparna först och sen i ansiktet. Med borste sätter du rakkrämen på toppen och kan löddra direkt på ansiktet. Läs mer om hur du bygger upp ett härligt lödder med din rakkräm.

Vilken rakkräm passar bäst till en rakborste.
Visa filter Dölj filter
Varumärke
20
Classic Rakkräm i skål
95 kr (119 kr)
Köp!
Info
1  2  3  4  5 Nästa »

Så här gör du raklödder med en rakkräm

Rakkräm är ett underbart sätt att bygga upp ett raklödder med. Det finns rakkrämer som används med eller utan rakborste. Detta avsnitt beskriver rakkräm och raktvål tillsammans med rakborste. Hemligheten bakom det härliga löddret är att du genom rakborsten tillsätter vatten. Vattnet är nyckeln till en behaglig rakning. Rakborsten och löddret mjukar upp ditt skägg ytterligare och lyfter ditt skäggstrå för en närmare rakning.

  1. Lägg din rakborste i blöt några sekunder i en skål eller under vattenkranen och skaka sedan lätt ut överflödigt vatten. Använd varmt vatten strax över ljummet.

  2. Använd en tumnagel med rakkräm och ladda din borste eller doppa borsten direkt i rakkrämen. Alternativt dosera med din rakkräm på tub.

  3. Löddra direkt i ditt ansikte eller löddra i en rakskål. Vissa rakkrämer är lättlöddrade medan andra tar lite tid på sig innan du får den rätta krämiga löddret och härliga toppar som böjer sig. Lägg tid på att massera in löddret i ansiktet. Ju bättre preppning desto bättre rakning.
     
  4. Om du är ny med din rakkräm eller med traditionell våtrakning så är det en fördel att löddra i en skål. Det gör att du lättare ser vad som händer när du tillsätter vatten och hur löddret byggs upp. 

Läs mer i vår fördjupning om rakrämer här.

Happy Shaving! 

Skrivet om Rakkräm

En guide till våtrakning i 5 steg

En guide till våtrakning i 5 steg

En man rakar sig ungefär 20 000 gånger under en livstid. Varför inte göra det till en skön upplevelse! Här finns en guide för klassisk våtrakning och en del värdefulla tips till dig som vill få en skönare rakning. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea