Raklödder

Raklödder och rakskum

Raklödder

Raklödder är ett snabbt och enkelt sätt att skydda huden när du rakar dig. Rakskummet ser till att friktionen mellan rakhyveln/rakkniven och din hud minskar. Samtidigt bidrar skummet till att skäggstråna mjukas upp och blir lättare att skära av.

Raklödder passar bra till dig som inte har så grov skäggväxt. Satsa på någon av de kvalitetsskum vi säljer här på sidan. Har du något grövre skäggväxt är det bättre att välja en rakgel.

Visa filter Dölj filter
Varumärke

Så använder du raklödder

Pressa ut en lagom mängd med raklödder och löddra sedan in på lätt fuktad hud med cirkulära rörelser. Låt skummet komma ner i botten och kring det hår eller skägg som ska rakas. Rakskummet lyfter skägget och stråna samt ger huden ett bra skydd när du rakar dig.

Skrivet om Raklödder

En guide till våtrakning i 5 steg

En guide till våtrakning i 5 steg

En man rakar sig ungefär 20 000 gånger under en livstid. Varför inte göra det till en skön upplevelse! Här finns en guide för klassisk våtrakning och en del värdefulla tips till dig som vill få en skönare rakning. Läs mer
Vad är skillnaden på raktvål, rakkräm, rakskum och rakgel?

Vad är skillnaden på raktvål, rakkräm, rakskum och rakgel?

Det finns många olika rakmedel man kan använda när man våtrakar sig. Gemensamt för alla är att de ska göra rakningen behaglig och underlätta för rakhyveln eller rakkniven att komma så nära roten på skäggstråna som möjligt.Här kan du läsa om skillnader och likheter, fördelar och nackdelar med raktvålar, rakgeler och rakkrämer. Läs mer
Trygg e-handel
prisjakt
Pricerunner
Svea